12.5 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Hétvégi vízilabda eredmények

A hétvégén a szombati napon hazai környezetben kezdte meg a bajnokságot a Königh György 2007 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk az UVSE csapata ellen, míg Rusorán Péter 2005 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a KSI ellen ugrott medencébe a BVSC uszodában.

A hazai rendezésű szezon első mérkőzésén a 2007 gyermek csapatunk jól kezdett a nagyobb és több korosztályban is az élmezőnyhöz tartozó UVSE ellen. A mérkőzésen végig magabiztosan játszottunk, fegyelmezett volt a védekezésünk és lendületes volt a támadásunk. A meccsen azért voltak hibáink, amit ki kell még javítanunk, hogy jobbak lehessünk, mivel kimaradtak olyan helyzetek, amiket kötelezően be kellett volna lőni.

Ceglédi VSE – UVSE  10:5

Gólszerzők: Farkas Zalán 6, Banai Máté 2, Rétyi Roland, Bori Noel

A 2005 gyermek csapatunk a BVSC uszodában a pillanatnyilag a csoportját vezető KSI ellen ugrott medencébe. A mérkőzést kapkodva és fegyelmezetlenül kezdtük rengeteg hibával, de ennek ellenére a vezetést megszerezve egészen az utolsó negyedig tartani tudtuk ezen a kiegyensúlyozott mérkőzésen, ahol nagyon kevés gól esett. Az utolsó negyedben viszont dekoncetráltak lettük és játékunk teljesen szétesett, aminek következtében kaptunk olyan gólokat, amik elkerülhetőek lettek volna, így a lefújást követően az eredményjelző táblán a KSI neve mellett szerepelt több gól.

KSI – Ceglédi VSE 7:5

Gólszerzők: Szendrei Dávid 3, Soós Titusz, Kakuk Ákos

A hétvégén szakosztályunk csapatai közül az országos fiú bajnokságban szereplő gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk ugrik hazai környezetben a medencébe az Oázis SC ellen. A mérkőzések 2018.10.28.-án 10 órai kezdéssel lesznek láthatóak a városi sportuszodában.

 Szeretettel várunk minden szurkolót!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...