17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Nem feltett kezekkel játszott a Ceglédi KK SE

2018. november 3-án a Balatonfüred otthonában lépett pályára a Ceglédi KK SE felnőtt csapata. Nehéz feladat várt a fiúkra,viszont felvették a mérkőzés ritmusát és az első félidőben nem engedték sok góllal elmenni a Füred gárdáját. A második játékrész első öt perce után jött egy rövidzárlat a játékosoknál aminek köszönhetően közel tíz percig nem tudtak gólt szerezni, eközben a Balaton partiak nagyobb előnyre tudtak szert tenni. Már 9 gól is volt a diferencia a két klub között. Jakab László időkérése után azonban rendeződött a játékuk és sikerült a hátrányból lefaragni. A nagy küzdés eredményeként visszatudak jönni négy gólra, ennél közelebb pedig már nem tudtak kerülni, ugyanis Bősz Dániel remek formában védett. A hármas sípszó után az eredményjelző 5 gólos különbséget mutatott, a mérkőzés vége 30-25 lett a házigazdák javára.

Jakab László vezetőedző:

-Én úgy gondolom, hogy jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben a nyitott védekezésünk is jól működött, egyedül a beálló játékát nem tudtuk hatástalanítani. Csak ismételni tudom magamat, hogy megint rengeteg ziccer, helyzet maradt ki, amit a Balatonfüred meg is busszult. A második félidő elején próbáltam pihentetni azokat a játékosaimat, akiket az első félidőben többet játszattam, sajnos ezáltal fellazult a védelmünk. Visszaálltunk hatosfalra, ami szintén jól müködött és jó kapusteljesítmény is társult hozzá, ezáltal közelebb tudtunk kerülni a Füredhez. Gratulálok a játékosaimnak a küzdéshez. Gratulálok a Balatonfürednek is, illetve Bősz Daninak a remek teljesítményhez.

Balatonfüredi KSE – Ceglédi KKSE 30-25 (16-12)

MOJSILOV M.; Aleksza T.; Koncz P.; ZOBEC B. 7(4); Juhász K. 4; Radnic T.; Szabó B. 1; MÜLLER J. 1; GÁBOR M. 5; Hajdu T.; Kecskeméti T. 2; Megyeri P.; Vuckovic M. 1; Pocsai R. 2(1); Campar M. 1;

Forrás: cegledhandball.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....