5.9 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Cegléden járt a Jobbik elnöke

Cegléden egyeztetett a Volner János választókerületi elnök kizárása kapcsán kialakult helyzetről az alapszervezetek képviselőivel Sneider Tamás a Jobbik elnöke és az Országgyűlés alelnöke.
Sneider Tamás a nem sajtónyilvános esemény előtt nyilatkozott lapunknak: „Elnökké választásomkor ígéretet tettem, nagy hangsúlyt helyezek a választókerületek látogatására. Volner János kizárása volt az ok, ami miatt most újra Ceglédre látogattam, mert a történtek jogosan vetnek fel kérdéseket a tagság körében. A mai napon beszélgetünk a választókerület tagságával arról, hogyan élték meg az eseményeket, mit gondolnak és mit javasolnak. Szeretnénk minél gyorsabban rendezni a helyzetet, mert most nincs a választókerületnek elnöke, csak szervezője és azért is, mert ez nagyon erős Jobbik-os választókerület, az előző választáson 33-34 %-ot értünk el.”


A Jobbik nemcsak Volner János utódját keresi, hanem a szintén lemondott és a pártból is kilépett Terecskei Ágnes ceglédi Jobbik elnökét is. A választókerület vezetője most Szeremi Anikó szervező.
– Meghirdettük Cegléden is az Ellenállás programját. Figyelemfelkeltő akciókat, aláírásgyűjtéseket fogunk szervezni, sokkal aktívabban szeretnénk politizálni az utcán. – nyilatkozta lapunknak az egyeztetés után Horváth Gábor önkormányzati képviselő arra utalva, hogy szeptember végén a párt kongresszusán egyhangúlag elfogadták a Nemzeti Ellenállás Kiáltványát. – Ennek a programnak mentén szerveződik újra a Jobbik Cegléden, amely egységes, mind a három önkormányzati képviselő egyetért az irányvonallal. Miután Terecskei Ágnes korábbi elnök nem tudta felvállalni ebben a szellemben a vezetést, így egyelőre keressük azt az irányító személyt, aki akarja és tudja felvállalni az intenzív utcai politizálást.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...