12.5 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Égi jelenség

Egy jó ismerősömhöz tértem be Advent kezdetén beszélgetni. Ott egy számomra ismeretlen személy is volt, akivel szintén beszédbe elegyedtünk. Kiderült, hogy Béla Barangoló klubot szervezett Cegléden – amely mára már 50 fős – és járják a környező országok legszebb tájait. Beszélgetésünk során arra a történetre is elkanyarodtunk, amelyet megírtam korábban a Ceglédi Panorámában: amikor Teréz napkor az égboltra felnéztem, már elhunyt testvéremre és édesanyámra gondoltam. Ekkor hirtelen az égbolton felhőkből egy hatalmas kereszt jelent meg, melyet le is fényképeztem. Isten olyan, mint a gondolat, nem látni, de mégis van – mondtam az új ismerősnek.

Erre Béla elmondta egy hasonló élményét. Csíksomlyón voltak kirándulni, egy kis pihenésképen kört alakítottak a résztvevők egymás kezét fogva, becsukták a szemüket egy kicsit önmagukba elmélyülve. Mindenki maga tudja, hogy mire gondolt e pár percben, de amikor kinyitották a szemüket, erős fénysugár tört át az égből, ami a nappali fényben is tökéletesen látszott és legalább 5-6 percig látható volt. Többen lefényképezték a különös, földöntúli jelenséget a résztvevők közül.

Sok csoda és érthetetlen dolog történik a földtekén. Mindegyiknek van valami jelentése, jelentősége, amit leginkább azok tudnak, akikkel történik. Köszönöm Béla, hogy megosztottad ezt az élményt velem!

Józsi Bá

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...