16 C
Cegléd
2024. április 26. péntek
spot_img

Pedofíliagyanú Cegléden – ketten rontották meg Andikát?

Kislánya vallomása alapján tartóztatták le azt a ceglédi apát, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolta gyermekét – tudta meg a Bors.

Zokogva várta rabláncon hozott férjét Krisztina, az a ceglédi anya, akinek a gyanú szerint októberben megerőszakolták négyéves kislányát, Andikát. A nyomozók már kezdettől családtagokra gya­nakodtak, két hónap után An­dika apját gyanúsították meg. A Borsnak Krisztina azt mondta: kizárt, hogy férje, Lucian erőszakoskodott volna Andikával.

– Hiszek a férjemnek, baleset történt, nem pedig nemi erőszak. Én láttam is az esetet – szögezte le Krisztina. Októberben a szülők sú­lyos sérülésekkel vitték kórházba Andikát, vérzett a nemi szerve, a combja eltört.

Az orvosok azonnal közölték, hogy erőszak történt, amit a család tagadott. Ők azt állították, hogy Andika combjára egy féltonnás súly esett. Az orvosok, majd később a rendőrök is gyanúsnak találták a magyarázatot, a család férfi tagjaitól DNS-mintát vettek, poligráfos vizsgálatoknak vetették alá őket. Krisztina szerint a férjét azért vitték be, mert Andika a saját édesapja ellen vallott.

– A pszichológus szakértő véleménye alapján vették őrizetbe a férjemet. Andika vallott az apjára, és egy ismeretlen bácsit is emlegetett, de ő négyéves, nem tudhatta, mit mond. Sosem hagytuk magára, az apukája sem molesztálta, és az a súly a combjára és a nemi szervére esett, ez biztos – zokogta az asszony. A gyerekeket azóta elvették tőle, nem is beszélhet a kicsikkel.

Felesége zokogva borult a letartóztatott Lucian P. vállára. Krisztina hisz férje ártatlanságában.

– Mindenki kiborult, a gyámhivatal elvitte a gyermekeimet, nagyon hiányoznak, ma kell telefonálnom a hivatalhoz, velük nem beszélhetek. Egyedül ma­radtam, a férjem főnöke segít – árulta el.

A férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

– Védencem nem tett vallomást, csak nyomozati szakban. Egy orvos szakértő véleménye alapján gyanúsították meg, a DNS-teszt negatív lett – mondta el a Borsnak a férfi ügyvédje, dr. Tímár Mátyás.

Forrás: borsonline.hu
Fotó: Purger Tamás

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...