3.5 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Veszélyes mutatványok az Aquaparkban

Rendhagyó bringázásról készült videó látható a youtube-on, amelynek helyszíne és résztvevői is ceglédiek. Az Aquapark csúszdaelemeit próbálta ki egy- és kétkeréken – egy reklámfilmforgatás keretében – Hegedűs László triálbajnok és a Crazy Action Team.

– Hegedűs Laci hívta meg a csapatunkat, hogy van egy lehetőség élnénk-e vele, vagyis le merünk-e jönni biciklivel az ingacsúszdán. Mi azt mondtuk: miért ne? – mesélt az akcióról Kővári Roland, a Crazy Action Team vezetője. – Amikor megláttuk a valóságban, akkor azért megingott a bátorság, volt egy kis para, de végigcsináltuk. Nagy élmény volt! Mi igazából nem voltunk veszélyben. Az igazi teljesítményt Hege hajtotta végre: ő 16 méter magasban ugrált a csúszdák tetején, az ő profizmusáról, tudásszintjéről mindent elmond a video.

A BMX-es és mountain bike-os kerékpárosokat tömörítő csoport egyébként nem csak ezen a videon népszerűsíti kedvenc sportját. Havonta jelentetnek meg sportvideokat az ország skate parkjaik tesztelve és negyedévente – a ceglédi csúszdaparkhoz hasonló – különleges helyszíneken, gazdag látványvilágú akciókat is megörökítenek.

– Jövőre szeretnénk feléleszteni az egyesületünket, amellyel két fontos célunk van. – folytatta Roland a tervekre térve: – Az egyik, hogy megismertessük ezt a szép sportot a gyerekekkel, fiatalokkal, vagyis az utánpótlásnevelésnek nagyobb hangsúlyt adjunk. A másik, hogy megvalósuljon Cegléden egy extrém sport létesítmény, ahol helyet kapnának a bringások mellett a gördeszkásos, görkorisok és a rolleresek is. Szeretnénk, hogy az egyesület összefogja az extrém sportolók teljes palettáját és képviselje az érdekeiket.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...