10.7 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Benzinkúton gyújtogatott egy férfi Tiszakécskén

A tiszakécskei rendőrök őrizetbe vettek egy 23 éves helyi lakost, aki először gyújtogatni próbált egy tiszakécskei benzinkúton, majd tört-zúzott.

A gyanú szerint a férfi 2018. december 23-án 23 óra 40 perckor gyalogosan érkezett egy tiszakécskei benzinkúthoz, ahol az egyik töltőpisztolyt a helyéről leemelte, és az abban lévő üzemanyagot megkísérelte meggyújtani. Mivel nem járt sikerrel, egy másik töltőpisztollyal is próbálkozott, szintén eredménytelenül.

Ez után az üzemanyagtöltő állomás boltjához ment, annak fotocellás ajtaját rugdosta, majd az épület előtti virágos ládákat felborogatta, szétdobálta. Végül az egyik fából készült ládát addig csapkodta az ablakhoz, amíg az üveg ki nem tört.

A tiszakécskei rendőrök a férfit a bűncselekmény helyszínének közelében rövid időn belül elfogták. Előállítását követően közveszély okozása bűntett kísérlet és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A nyomozók a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészségen előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Forrás: baon.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...