4.5 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Leleményes kőrösiek

Gallyakat és fém virágtartót helyez el a parkolóban az egyik lakó, így foglalja a helyet magának!

A nagykorosma.hu olvasója elmondta, hogy végtelenül fel vannak háborodva, mert a Lőrinc pap utcában, a KÖVA épületével szemben az egyik lakó úgy foglal magának parkolóhelyet, hogy oda gallyakat helyez ki. Mostanra már egy fém virágtartót is odabiggyesztett az úr.

“Olvasónk szerint ez elképesztő, mert nem csak bosszantó, hanem balesetveszélyes is. Azt is kérdezi Olvasónk, hogy vajon erre van-e jogalapja a lakónak. A válaszunk: nincsen. Amennyiben így káresemény történik egy másik autóban, mert a sofőr mit sem sejtve ráhajt a fém virágtartóra, akkor komoly büntetésre számíthat a vonatkozó KRESZ szerint a “kedves” lakó.”

Ön mit gondol minderről?

Íme, az olvasói levél:

Egy érdekességre szeretném felhívni az Önök és az emberek figyelmét. Nagykőrös, Lőrinc pap utca, KÖVA-val szembeni parkoló, első parkolóbeállója a Ceglédi út felé. Egy “Úriember” lakik a képen is látható ház egyik lakásában, és előszeretettel kisajátította a parkolót. Először még csak gallyakat rakott oda míg nem volt itthon, de mostanra már egy régebbi, fém virágtartó is bele került. Volt már rá példa, hogy amikor még csak a gallyak voltak ott, ráhajtott egy autó, és összetörte. Na most ha erre valaki ráhajt, annak azt hiszem kár fog keletkezni az autójában. Szerencsére ez még nem fordult elő, de nem adok neki sok időt, ha ez így marad. Ha a képet kicsit nagyítják, akkor látható benne a fém virágtartó. Én úgy tudom, hogy ez közterület. Lehet ilyet csinálni, mindenféle engedélyek, nélkül, úgy, hogy még az “Úriember” nem is jelzi az autósok felé, hogy “ha ráhajtasz baj lesz”?

Forrás: nagykorosma.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....