4.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Hazajön a CVSE labdarúgó csapata

2019. január 31-től a bajnoki és kupa mérkőzéseit hazai pályán, azaz Cegléden játssza a Ceglédi VSE labdarúgó csapata. – erről számolt be weboldalán a cegledfoci.hu .

“A mai napon a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága a hivatalos határozatot is meghozta, amivel végérvényesen eldőlt, hogy 3 év után újra Cegléden játszik felnőtt csapatunk!

A határozatot már minden NB II-es klub és minden illetékes megkapott, ahogyan a klub képviselői már a vasárnapi ellenfelet a Békéscsaba 1912 Előrét is értesítették a vasárnapi helyszínről.

Fontos információnk szurkolóink számára:

A hazai jegypénztár a Malomtó szél felőli bejáratnál lesz található, ahol korábban is helyet kapott a jegyértékesítés. A helyszínen táblákkal jelöljük a legfontosabb információkat, valamint a biztonsági szolgálat emberei is segíteni fogják szurkolóinkat a tájékozódásban.

A mérkőzés a 2-es számú edzőpályán kerül megrendezésre, a szurkolók a mellette található kis lelátón, illetve mobil lelátón foglalhatnak helyet. A létesítmény így jelenleg 600 néző befogadására alkalmas, amelyből 60 a vendégszurkolók számára fenntartott hely.

A vendég szurkolók a Ceglédi Judo Központ épülete mellett található jegypénztárnál tudják megváltani belépőiket a mérkőzésre és ott is tudnak bejönni a vendég szektorhoz.

A hazai és a vendég oldalon is a zajló területrendezés miatt kordon folyosót alakítottunk ki, ahol a szurkolók megközelíthetik a jegypénztáraktól a lelátót. A biztonsági szolgálat emberei segíteni fogják a tájékozódást.”

A belépőjegy árak a következőképpen alakulnak:
Hölgyek, Nyugdíjas és Diák jegy: 400 Ft
Teljes áru jegy: 800 Ft
Vendég jegy: 800 Ft

Ványi Zsolt ügyvezető adott interjút a Városi Televíziónak:

Forrás: cegledfoci.hu, ctv.hu
Fotó: cegledfoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...