12.5 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Abonyban fogták el a javítóintézetből szökött 17 éves fiatalt

A 17 éves fiú javítóintézeti nevelés alól szökött és ez idő alatt újabb bűncselekményt is elkövetett. A szolnoki rendőrök elfogták a körözött fiatalt.
Bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint 2019. január 28-án 17 óra előtt Szolnok egyik utcáján egy ismeretlen fiatal egy gyalogosan közlekedő nő válláról lekapta a táskáját és elfutott a helyszínről. A szolnoki rendőrök azonnal megkezdték az elkövető felkutatását és a beszerzett adatok és információk alapján rövid időn belül azonosították a támadót. A rendőröknek nem volt ismeretlen a bűncselekményt elkövető fiatalkorú, hiszen több hatóság is kereste már.
A 17 éves fiú még 2018. október 28-án szökött meg javítóintézeti nevelése alól és azóta bujkált a hatóságok elől. A szolnoki nyomozók a „Tisza” Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársainak segítségével Abonyban fogták el a körözött fiatalt. A Szolnoki Rendőrkapitányságon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd az illetékes javítóintézetbe visszaszállították. Az ellopott tárgyak nagy részét a nyomozók megtalálták és lefoglalták – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőrfőkapitányság.
Forrás: abony.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...