10.4 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Vevőbarát üzletember

Többször bejártam tavaly és rendszeres vevő vagyok a Kreatív boltban Cegléden. Az idén is benéztem, és szinte minden át volt rendezve, áttekinthető polc- és állvány rendszereken. Kedves volt az eladóhölgy, és bár olyan árut kerestem, ami éppen nem volt kapható megígérte, hogy utánanéznek.

Szombaton bementem a boltba, és e napon épp az új tulajdonos volt az eladó Boros Tamás, aki január 1-től továbbviszi a Kreatív Hobbi Pláza Kft. boltját, ami a Szabadság tér 7. szám alatt található. Sok érdekes és színes áru található itt, melyből a vevők kedvük szerint válogathatnak és alkothatnak. Ami nem lelhető fel, azt Tamás kérésre beszerzi a vevőknek. Míg bent csemegéztünk és válogattunk, több hölgy is jött és válogatott, vásárolt, férfi-vevő csak én voltam egyedül.

Egy hölgy farsangi maszkot vett, melyet kedvére fest ki otthon majd az unokájával. Tamást megkértem, fogja már meg, csinálok egy képet a cikkhez. Először az arcához tette a maszkot, de viccesen mondtam neki, hogy így nem jó, mert a vevők nem őt keresik majd, hanem a koalát a boltban, vagy egész évben kell használnia a maszkot, ha így készül el a kép.

Kértem, hogy tegye maga elé inkább az álarcot, hogy így megismerjék a vevők. Mindenkinek javaslom, nézzen be és csemegézzen a bőséges áruválasztékban. Tamásnak pedig kívánok sok vevőt és a továbbiakban is ilyen jókedvet és vevőbarát hozzáállást!

Józsi bá

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...