4.5 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

“Egy zöld párt inkább szedjen szemetet”

Néhány segítővel kitakarította Földi Áron LMP-s megyei képviselő a Termálfürdő melletti csónakázó tavat. A szemétszedő akciót Takáts László nyílt levelére reagálva szervezte meg, miután a polgármester visszautasította kérelmét, hogy a laktanya ingatlanértékesítései kapcsán bejárási lehetőséget kapjon és hozzátette: „tisztelettel azt javaslom inkább, hogy az Ön által sokat hangoztatott „zöldpártiság” jegyében vegyen részt valamelyik nagy médianyilvánosság közepette zajló városi nagytakarítási akciónkban, mert ez az elmúlt években valószínűleg fontos elfoglaltságai miatt eddig nem sikerült.”

https://www.facebook.com/takats.laszlo.cegled/posts/2457964550943296

– Nem feltétlenül érek rá, amikor a város szemétszedő akciót szervez, így körbenéztem a városban és úgy láttam a fürdő melletti tóra ráfér a takarítás. – nyilatkozta lapunknak Földi Áron. – Jelentem, a Ráhel tó ismét csónakázó tónak nevezhető. Hálás köszönet a segítőknek, legfőképpen Csipai Gergőnek és a kenu tulajdonosának Szabó Jánosnak. Három zsák szemetet szedtünk ki, benne vödörtől az összetört Horgászni tilos! táblákig volt minden. Azt gondolom, hogy legalább kétnaponta érdemes lenne kiszedni bedobott hulladékot, hogy a turistákat szép környezettel fogadjuk.

Legalább ilyen fontos lenne a levegő tisztasága, mert nagyon sokan a fa mellett háztartási szeméttel is fűtenek. – mondta el a képviselő és hozzátette a laktanya ingatlanértékesítés kapcsán, hogy: továbbra sem mehet el szó nélkül a város vagyonvesztése mellett és fontosnak tartja az átláthatóság biztosítását.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...