20.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Megszüntetné a nagykőrösi mozit a Jobbik

A nagykorosma.hu oldal írta meg, hogy Nagykőrösön egyre népszerűbb a mozi, mely a környéken a legolcsóbb jegyárakkal várja a közönséget, széles filmrepertoárral. A teljes árú jegyeket 890 forintért, a diák és nyugdíjas jegyeket pedig 700 forintért árusítják.

Tavalyi bevételük mindösszesen 3 638 715 Ft volt. Egyre több a teltházas előadás a Kőrös Art moziban, rengeteg premier filmet is vetítenek. Mindez a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ tavalyi éves beszámolójában olvasható. Mindenki számára örömteli volt ez a kis hír, aki szereti Nagykőröst. Sajnos azonban a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnökének „magánlapjának„ a Heti Híreknek, mely teljes mellszélességgel támogatja a Jobbikot, nem jött be a kőrösi mozi népszerűsége. Fél oldalas cikkben cikizik, alázzák a Kőrös Art mozit, és azokat, akik örülnek a mozinak, illetve látogatják. Egyértelmű pénzkidobásnak nevezik a nagykőrösi mozi létezését, és pofátlanságnak nevezik azt, hogy lapunk beszámolt a Kőrös Art mozi népszerűségéről.

Sajnos így egyértelmű, hogy ha ez a levélke megjelent, akkor a Jobb Nagykőrösért Egyesület és a Jobbik bizony be is záratná ezt a mozit, mert szerintük, idézem: „pénzkidobás„. Ezzel sok száz nagykőrösi embertől vennék el a lehetőségét annak, hogy a környéken a legolcsóbban, kényelmesen mozizhassanak. Leépítenének egy jól működő kulturális létesítményt, még be is záratnák azt.

A cikk teljes terjedelme ide kattintva olvasható…
Forrás: nagykorosma.hu
Fotó: korosikultura.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....