12.7 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Adományosztás Ugyerben

Brikettet és disznótorost vitt adományként ugyeri családoknak a városrész önkormányzati képviselője február 18-án. Horváth Gábor a Dr. Túri József által felajánlott pénzből vásárolta a fűtőanyagot, amelyet egyébként ott helyben, a Mindennapi Kenyerünk Szociális szövetkezet állított elő.

– A mostani adományozás célja elsősorban nem a rászorultabb családok támogatása volt, hanem azok kaptak, akik maguk is adnak. – számolt be a képviselő. – A szociális szövetkezettől vásároltunk 5 zsák brikettet dr. Túri József anyagi támogatásával, aki rendszeresen jótékonykodik, idén is többször ajánlott fel tűzifát a szegényeknek. A Böllér Bazár húsbolt felajánlásából három disznótoros csomagot is eljuttattunk a kiválasztott családokhoz, akik között volt idős, mindenki által szeretett házaspár, devizahiteles család és az a postás hölgy is, akinek történetét a Ceglédi Panoráma írta meg, hogy Kecskemét-Katonatelepen egy agyvérzéses néni köszönheti neki az életét. A hölgy Ugyerben él, egyedüli kereső a családban és gyerekeket nevel. Adni jó és kapni is – ez az adományozás erről szólt.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...