10.7 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

TESZEDD! Önkéntesen a tiszta Magyarországért

Immár 8. alkalommal kerül megrendezésre a „Teszedd Önkéntesen a tiszta Magyarországért!” akció az Innovációs és Technológiai Minisztérium szervezésében. A programhoz az idei évben Cegléd város Önkormányzata ismét csatlakozott.

„A tavalyi évben ősszel is nagy sikert aratott és rengeteg ember mozdult meg a város saját kezdeményezésében megrendezett szemétgyűjtésen, hogy városunk tiszta és rendezett legyen. Sajnálatos módon, akik után a szemetet összeszedtük, azok az elmúlt fél évben sem tanultak semmit, hanem Cegléd közigazgatási területét kommunális szemétlerakónak használják.” – írta meg Takáts László polgármester a legnagyobb közösségi oldalon.

A TeSzedd akció idei időpontja:

2019. március 22-én (pénteken) 08:00-14:00
2019. március 23-án (szombaton) 08:00-16:00

Míg március 22-én pénteken az iskolák, gazdasági társaságok és közületek részvételére számítanak, addig 23-án magánszemélyek, családok, lakóközösségek segítségére számítanak.

Jelentkezni lehet 2019. március 14-ig: személyesen a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal Hatósági és Igazgatási Irodájában (2700 Cegléd, Kossuth tér 1. 133. iroda), e-mailen: kovacs.miklos@cegledph.hu, telefonon: +36 53 511 423

A gyűjtés során kijelölt gyűjtőpontok lesznek létrehozva, de igényelhetők egyediek is, amire a szervezők várják a javaslatokat. A gyűjtéshez kesztyűt, hulladékgyűjtő zsákokat biztosítanak. Gyülekezési pontokról később adnak tájékoztatást.

A kiemelt kép illusztráció.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...