17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

III. Ceglédi Retro Fesztivál

III. CEGLÉDI RETRO FESZTIVÁL 2019. ÁPRILIS 20. (szombat este)

A füledben csengenek még a 80-as 90-es évek legnagyobb slágerei? Hiányolod a szombat éjszakákból a fergeteges partikat? Neked is beugrik sok felejthetetlen buli emléke egy Zoltán Erika, vagy esetleg egy Neoton számra? Meghallod Betty Love és a többi nagy sztár hangját, és mintha valami mágneses erő a parkett közepére vonzana?

Akkor jól figyelj, ez most neked szól! Eljött a te estéd! Mert ez az „éjjel soha nem érhet véget…”, ahol nagyot szól minden idők legnagyobb CEGLÉDI RETRO FESZTIVÁLJA „holnap hajnalig..” a ceglédi Gál József Sportcsarnokban!
Kapunyitás: 19:00-tól.

20:00-ig zenés vendégvárás, amikor a színpadra lép a Neoton Sztárjaiból ÁDÁM és ÉVA. Ezt követően igazi sztárparádéval folytatódik az este. Érkezik ZOLTÁN ERIKA, a Fiestából CSORDÁS TIBI, a FRESH, a GROOVEHOUSE, a V-Tech-ből KEFÍR, a Soho Party-ból BETTY LOVE, és legvégül de nem utolsó sorban a SPLASH.
A fellépők után 90 perces 40 éves jubileumi retro show műsorával kedveskedik Dj Kenyó Ferenc. Majd az est hátralevő részében a rendezvény házigazdája NAVIDAL aka. Dave Junior szórakoztatja a közönséget 4:00 óráig a legnagyobb retro slágerekkel.
Az igazi fesztiválhangulatról, a fantasztikus előadókon kívül a különleges, egyedi látványtechnika és vizuál-show gondoskodik.
Belépőjegyek Cegléden már megvásárolhatók a Gál József Sportcsarnokban, illetve megrendelhetők a telefonos jegyfutárnál a 06-70/88-22222–es telefonszámon az alábbiak szerint: Normál jegy (küzdőtér és lelátó): 4000 Ft. VIP jegy: 8000 Ft. VIP páholy jegy 16.000 Ft.
Jegyekről, azok tartalmáról és a vidéki jegyárusító helyekről bővebb információ a rendezvény hivatalos Facebook oldalán: www.facebook.com/ceglediretrofesztival, illetve az információs telefonszámon: 06-70/88-22222 kapható!
A Retro Fesztivál Team szeretettel vár mindenkit erre a kihagyhatatlan éjszakára!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....