ad
ad
ad
ad

2 Comments

 1. 2

  Feri

  Valaki tegye már meg, hogy tájékoztat arról, hogy kinek, és hogyan lehet bejelenteni ha pl. a szomszéd (mivel nincs szemétszállítási szerződése, sőt kukája se) minden HÉTVÉGÉN a kertjében rak egy máglyát az előző hét szemetéből. (Pet palack, szivacs ágybetét stb.)
  Ez belterület, és a városközponttól nem messze található utcában van. Ha már valaki a “zászlajára tűzte” ezt a célt, kérem itt adjon tájékoztatást a lehetőségekről.

  Ha lehet KONKRÉT elérhetőségekkel! (ne csak általánosságban mint pl:.. keresse a helyi illetékes hivatal ezzel foglalkozó irodáját…)

  Előre is köszönöm!

  Reply
 2. 1

  Fagyizó Szülő

  Egy dolog beszélgetni és egy másik tenni is valamit.
  Vizionálom, ahogy Áron mindenáron beleáll a “Trágyabűz” projekt megoldásába… Egy játszótér melletti újvárosi cukrászda teraszán egy verőfényes szombat délután orrfacsarú bűzben (fagyizó szülők és csokis képű csemeték körében) büszkén jelenti be, hogy megoldotta a több éve húzódó “szagpolitikai” kérdést! Majd a sertéstelep tulajdonosa által sponzorált Ökopoliszos és LMP logós (a fák védelmében) szigorúan műanyag ruhacsipeszeket oszt szét a jelenlévők között, majd az orrára csippenti. Na ugye! MI MEGOLDOTTUK!

  Reply

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma