13.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Szamurájkarddal támadtak Cegléden

A ceglédi rendőrök három helyi férfit vettek őrizetbe. Április 12-én 23 óra körül N. Ádám, Sz. József és N. László egy Suzuki személygépkocsival közlekedtek a Széchenyi úton, majd követni kezdtek egy BMW-t, amelyben a sértett és annak ismerőse ült. Cegléden a Molnár utcában egy ingatlan előtt megálltak, majd mindkét gépjárműből valamennyien kiszálltak. N. Ádám és N. László kést, míg Sz. József szamurájkardot vett magához, majd kiabálni és verekedni kezdtek a BMW utasaival, valamint a sértettek védelmére kelt személyeket is bántalmazták. A bántalmazás során a 19 éves Sz. József a nála lévő szamurájkarddal a sértett fejére vágott, aki 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. Ezt követően a támadók a helyszínről elmentek. Az esetről egy nő tett bejelentést a rendőrségre.

A rendőrök a ceglédi férfiakat azonosították, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2019. április 15-én elrendelt. Két személy ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, míg Sz. József ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett miatt, további két személy – szabadlábon hagyásuk mellett – garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Police.hu

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. A mai világ teljesen tönkre teszi az embereket, az őn bíráskodást meg a garázdaságot büntetik, és ők megérdemlik!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...