9.4 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Egy pontot szerzett a CVSE

Nagyon fontos mérkőzés várt ma a csapatra a Mosonmagyaróvár ellen és ennek szellemében léptek pályára a fiúk már az első perctől. Nagyot küzdöttünk, még emberhátrányban is, de egy megpattanó lövés miatt csak egy pontot  tudtunk szerezni.

Az első negyedórában ismerkedett egymással a két csapat, nem alakultak ki helyzetek a kapuk előtt, de utána nagyobb fokozatra kapcsolt a csapat és sorban jöttek a hazai lehetőségek. A 20. percben egy vendég játékos csúsztatott a saját kapufájára Olasz elől, majd Preklet pillanatai jöttek.
Védőnk a 29. percben Fejes szabadrúgása után csúsztatott nagyszerűen kapura, de a labda elakadt a pont ott keresztbe futni akaró Oldalban. Nem sokkal később ismét Fejes és Preklet volt a labda útvonala, de a csúsztatás most nem a kapura, hanem nagyszerűen középre Olasz elé hullott, támadónk pedig kapu felé is tudta piszkálni, de végül a védőről kifelé pattant a labda.

A 38. percben került először helyzetbe a vendég csapat, amikor elég üresen kapta a labdát 10-12 méterre a kapunktól a Mosonmagyaróvár nyolcasa, de a nagy helyzetben fölé lőtt. Négy perccel később pedig jött Sigér, aki egy óriási bombát zúdított az ellenfél kapujába. 1:0

Majdnem gólra gólt rúgott a csapat, de az égiek nem voltak ma velünk. Először Ágoston rúgott zúgó kapufát, majd Oldal fejelt mellé centikkel. Nem sok kellett hozzá, hogy két gólos előnyben mehessünk a szünetre, ami egy nyugodt második félidőt eredményezhetett volna, de ez nem jött össze pár centiméternek köszönhetően.

A második félidő sajnos nem kezdődött jól egy akciónk után a vendégek hozták volna ki a labdát, amikor a szerelni próbáló Földi becsúszva megrúgta ellenfelét, a játékvezető pedig felmutatta a piros lapot.
Nyugodtabb második játékrész helyett jöhetett egy sokkal stresszesebb. A csapat azonban ment tovább, mindent megtett a győzelemért, három perccel később Olasz emelt gyönyörűen kapura, de ismét centiken múlt, de a kapufát találta el a labda.

Amíg minket a balszerencse súlytott, ellenfelünk óriási szerencsével, egy megpattant lövéssel egyenlíteni tudtak, gyakorlatilag helyzet nélkül a találkozón. A gól után elég hektikus lett a mérkőzés, mindkét csapat próbálkozott, hiszen egyiknek sem volt jó eredmény a döntetlen. Nagy helyzetekről azonban a folytatásban már nem beszélhettünk. Lehetőségeink ugyan voltak, de vagy az utolsó pillanatban fejelték ki a labdát Olasz elől, vagy a beadásról maradt le a hosszú oldalon centikkel Lukács, vagy a lövés akadt el egy védőben.

A csapat ma megdolgozott azért, hogy talán egy kis szerencsével is, de nyerni tudjon, ez azonban nem jött össze, fortuna ma nem velünk volt. Ez az egy pont azt jelenti a többi eredmény tükrében, hogy egy ponttal tudtunk közelebb kerülni a Balmazújvároshoz.

A ma látott akaratot kell a pályára vinni a hátralévő hat mérkőzésen és bízunk benne, hogy legközelebb már a szerencse is mellénk áll és kifizetődik a befektetett munka. A következő ellenfél jövő hét vasárnap a Budaörs lesz Tatabányán.

Ceglédi VSE – CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR, MTE 1904 1:1

Kezdőcsapat:
Mursits – Wild, Preklet, Farkas, Fejes – Sigér, Ágoston, Oldal – Földi,
Olasz, Lukács

Cserék:
Lukács helyén Szilágyi
Oldal helyén Csirmaz

Gól:
Sigér (’42. p.)

Kőházi Ádám
Fotó: CVSE Labdarúgás

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....