[layerslider id="49"]

7 Comments

 1. 6

  Okos Péter

  Szörnyű tragédia, de azért nem kell átmenni mindenkinek bíróba! Tetszettek volna jogi egyetemet végezni, akkor meglehet, hogy Önök tárgyalnák az ügyet!

  Reply
 2. 4

  Jozsef

  valóban meg érdemli a büntetést de az apuka megveszi az illetékeseket a lány szülei meg szenvedjenek a fájdalomtól ahol pénz van ott a hatalom????????

  Reply
 3. 3

  hungariannurse

  Szerintem pedig szándékos emberölés, hiszen mit gondol az aki az 50km-es megengedett sebesség helyett 140-el megy??? Csak remélem hogy megkapja a méltó büntetését. A szülők meg tűnődhetnek azon nem kellett volna-e több felelősség tudatot plántálni a “gyermekbe”.
  Vajon a szemébe mernek e nézni az anyának akinek a gyermekét, kincsét a felelötlen, agyatlan kölykük meggyilkolt?!

  Reply
  1. 3.1

   Ede

   140-150 körül volt a sebesség ahogy hallottam. Szabályos kivégzés volt. Ez az agyatlan dinoszaurusz már egy ideje száguldozik a városba. Csak idő kérdése volt, hogy mikor gyilkol. Jobban járt volna ha egy fának csapódik egyedül.

   Reply
 4. 2

  Misi

  Alsohangon 8 év, de ez is kevés az ilyennek.
  Ja, gratula a cikk írójának… “a BMW megrongálódott” ki a faszt érdekel…. Az ilyen állat egy catepillar kanalába szállt volna bele.

  Reply
 5. 1

  KRISZTINA

  A SOFOR GONDATLANSAGBOL ELKOVETETETT EMBEROLEST KOVETETT EL SZEREINTEM A BUNTETEST MINDENKEPPEN MEG KELL KAPNIA AKAR KINEK IS A FIA

  Reply

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma