4.5 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Összefogás egy szabadidő parkért

A Ceglédi Panoráma fórumán tett közzé felhívást Jámbor Ferenc, aki a környező települések mintájára Cegléden kezdeményezi egy szabadidő park létrehozását közösségi összefogással. A kezdeményezés mellé 10 facsemetét és 10 ezer forintot is felajánlott az ügy érdekében.
„Az elmúlt időszakban üzleti és egyéb okokból jártam egy-két településen és beszéltem polgármesterükkel, egyéb vezetőkkel. Egy kicsit irigy lettem… Csak példa okáért itt van két kis település a közelünkben: Csemő és Nyársapát. Csemő központjában ott a templomkert szalétlikkel, főző, sütő helyekkel… De nézzük Nyársapátot. Ott a Szarka Kúria, ugyancsak fedett részekkel, sütögető, főző hellyel, kemencével. Egy családi, baráti napra, ha a helyi ember el szeretne menni, csak elkéri, és ha kell még sörpadokat is kap hozzá! Nagy füves terület! Pihenés, főzőcskézés, játék a gyerekekkel, kikapcsolódás…

Mi ceglédiek nem vágynánk rá? Nálunk miért nincs ilyen? Vannak szép játszótereink az tény! És szép parkjaink is! De olyan hely, ahol a fentiek biztosítottak? Egy kis szabadidőpark, ahol családok egymás mellett főzhetnek, sütögethetnek, labdázhatnak, tollasozhatnak, pihenhetnek… És nem feltétlen kellene a várost terhelni ezzel! Mi CEGLÉDIEK! Miért ne foghatnánk össze?! Ott a Malomtószél végén a nagy terület! Pár facsemete! Pár sütögető! Fogjunk össze! Biztos segít a város is! Több mint 30 ezren élünk itt ebben a városban! Sok kicsi sokra vihetné! Én most indulásnak felajánlok 10 ezer Ft-ot és 10 db facsemetét, amit el is ültetnénk!

Emberek! Tegyünk magunk is azért, hogy gyermekeinkkel, unokáinkkal, családtagjainkkal, barátainkkal együtt átélhessük a közös együttlét örömeit! Nevessünk! Legyünk egy kicsit boldogok! Szakadjunk ki a mindennapokból! A bezártságból! Nem kell senkitől sok! Csak egy pici! Mert sok kicsi sokra megy!!!”

Hasonló hírek

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....