18.1 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Indul a strandszezon!

Már csak a strandidő hiányzik, de május 25-én megnyit a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont strand része, június 8-án pedig az Aquapark is szélesre tárja kapuit a fürdővendégek előtt. Sági Beatrix a Ceglédi Termálfürdő Kft. marketing vezetőjét kérdeztük, milyen újdonságokkal, programokkal várják a ceglédieket és a kül- és belföldi vendégeket.

– A Gyógyfürdő homlokzata megszépült. A terület már gyönyörűen parkosított. A 2019-es szezonban minden létesítményünkben készülünk újdonságokkal. Az aquaparkban mini játszóteret alakítunk ki a legkisebbek örömére, a strand új szabadtéri játékszigetet kap, új játszótérrel és szabadtéri kondiparkkal. Két kültéri medencét napvitorlás árnyékolással látunk el. Elkészültek a tervei egy 12 hónapban üzemelő nagy vízfelületű szabadtéri gyógyvizes medencének, illetve egy szezonális fürdőtónak, kedvező pályázati feltételek estén belátható időn belül reményünk van a megvalósulásra is.

A fürdőben és a fürdő közvetlen szomszédságában megrendezésre kerülő programok, fesztiválok idén is nagyon színes kínálatot biztosítanak az érdeklődőknek, melyekről érdemes előre tájékozódni a fürdő és a fesztiválok elérhetőségein (Laska Fesztivál, Reggae Camp, Streetfood Fesztivál).

– A ceglédieket érintő kedvezmények megmaradtak?

2019-ben nem emeltünk a belépőjegyek árán. A ceglédi lakosok számára továbbra is extra kedvezmény, hogy a napi jegyek estében 30 % kedvezménnyel vehetik igénybe a fürdő és az aquapark szolgáltatásait, ceglédi lakcímkártya felmutatásával.  A ceglédi családi jegyek esetén a normál szezonális 2 szülő + 1 gyermek jegykonstrukcióval szemben 2 szülő + 3 gyermekre, vagy nappali tagozatos diákra vonatkozik a jegyár, így egy 5 fős ceglédi család 4600 Ft-ért tölthet el a strandon, 7900 Ft-ért az aquaparkban, 11 500 Ft-ért mindkét létesítményben egy kellemes napot.

https://www.facebook.com/cegledfurdo/videos/706556613135714/

– Az apartmanok nagyon népszerűek lettek az elmúlt években. Ott is zajlottak felújítások?

Az apartmanparkban felújításra kerültek a házak belső terei. A kempingbe 4 új mobilház érkezett, mely tovább színesíti a térség szálláshely kínálatát. Szintén a kemping területén új strandröplabda pálya és kondipark készült. A csoportok, osztálykirándulások számára a Ceglédi Városi Könyvtár segítségével idén Harry Potter ihletésű új szabadulószobával kedveskedünk. Büszkék vagyunk rá, hogy idén három kempingtalálkozónak is házigazdái lehetünk. Egyre nagyobb ismertségre teszünk szert a külföldi vendégek körében is, hiszen számos visszatérő francia, belga, angol lakóautóval érkező család pihent már idén nálunk és pihen jelenleg is, a nyári szezonban pedig végig teltházzal üzemelünk.


 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....