10 Comments

 1. 7

  Berta Zsolt

  Ennyi degenerált hozzászólót. Tisztelet a kivételnek. A sok műveletlen, magyarságát megtagadó, primitív lénynek csak annyit. Minden párttól, politikától mentesen. Akkor, ott viseli bárki, ahol, amikor akarja.

  Reply
 2. 6

  Varga József

  Hű ,ez aztán a kultúra!Gyökértelen barmok miatt aratott D.Klárika..hajrá magyargyűlölő gyökértelen gyökerek!

  Reply
 3. 5

  Szemán Mihály

  Ez emberi tájékozatlanság! Vagy butaság?

  Reply
  1. 5.1

   Bársony Sándor

   Mindkettő …

   És társul mellé még jókora ártó szándék is !!!

   Reply
 4. 4

  Kormány Sándie

  Magyartalan mocskos szemét akinek ez nem tetszik!

  Reply
 5. 3

  Tibor

  Nem az öltözékével van baj,hanem ,hogy egy szarember.Az én Ceglédi házamban lakott,ahol nem fizette ki a villanyt meg a gáz számlát.Most voltam a Tigáznál ott is üldözik a számla tartozással.No ez a baj ,látjátok Bocskaiban is lehet egy szemétláda!!!!együtt nőttünk fel,nem hittem volna,hogy ilyen!Petiiiiiiiii légyszives takarodjál el onnan,rosszabb vagy egy korrupt politikusnál,mert te a barátodat loptad meg,,,,,,,,,,,,

  Reply
  1. 3.1

   Napoleon

   Tibor a személyes sérelmednek semmi köze a ruhához! Ennyi!

   Reply
 6. 2

  Lőrincz Sarolta

  Ez is bizonyítja, hogy mennyire elferdült magyarságtudattal rendelkeznek egyesek. Ha szivárványos ruhában ment volna, akkor biztosan beengedik, mert a másságot tisztelni kell, csak a magyarságát ne mutassa ki senki, mert abból még baj lehet.

  Reply
  1. 2.1

   Makákó

   Kedves Sarolta,

   Csak egyet tudok érteni önnel. Szerintem minden nemzeti érzelmű egy hazaáruló tetves szarember, így ön is. Remélem amikor seggbebassza a kibaszott kurva anyja akkor nem pattan fel a himnuszt dúdolva. Baszd szájba magad te hazaáruló szar kurva.

   Reply
 7. 1

  Almási János

  Javaslom a hagyimányörző barátainak akiknek szebbnél szebb magyar viseletük van , az adott önkormányzat előtt tartsunk egy viselet bemutatót , hadd lássák hogy milyen szines a magyar kultúra ezzel pótolva az iskolai hiányosságait a helyi vezetőknek ! Természetesen meginvitálok egy viseletkészítőt aki el is magyarázza az adott korokra jellemző motívumokat , formákat stb !

  Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2021. Ceglédi Panoráma