14 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Főnök inkognitóban a ceglédi Oázisban

A Főnök inkognitóban című dokurealityben szerepel a ceglédi Oázis Kertészet. A Jászberényi úti kertészeti áruházba Boross Dávid az Oázis franchise vezetője érkezett álruhában, mint munkavállaló. Az egész napos forgatásból készült meglepő és megható dokumentumfilmet 27-én hétfőn este 22:15-kor lehet megnézni az RTL Klub műsorán.
A ceglédi áruházban nem tudtak az „átverésről”, mint az áruház tulajdonosa, vezetője Nándoriné Herczeg Judit elmondta: azzal kereste meg őket egy stáb, hogy belső használatra készítenének egy dokumentumfilmet munkaerő toborzásról.

– Azt mondták, hogy hoznak majd egy személyt és mi foglalkoztassuk egész nap, ők pedig majd forgatnak. Meg is érkezett a háromfős stáb – rendező, operatőr, gyártásvezető – de nem derült ki, hogy az RTL-hez közük lenne. Korábban kiválasztott a stáb egy segítőt, …..Évit a kertészetből, hogy ő segítsen az új munkatársnak, amit egész nap meg is tett. Este hívtak fel a tévétől, hogy elmondják a Főnök inkognitóban showműsorában fogunk szerepelni. Másnap Évit egy autó vitte a Kőbányai Oázis központba, ahol megtörtént a leleplezés.Rajtunk kívül még a Keszthelyi és Debreceni áruházat láthatjuk a műsorban. Kíváncsian várjuk mi is az adást, biztos, hogy vicces és megható jelenetek is lesznek benne.

A Főnök inkognitóban a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a dokurealityk szerelmeseit. A főnök mindenütt ott van. Csak akkor dereng fel a jól ismert mondat a munkavállalóknak, amikor mindez valósággá válik. A Főnök inkognitóban című műsorban a cégvezetők, tulajdonosok merőben új kihívás elé néznek. Álcázva magukat, új dolgozóként munkába állva figyelik meg, hogy mi minden történik a cégük egyes területein, bizonyos munkafolyamatoknál akkor, amikor a dolgozók úgy gondolják, hogy a főnök távol van. Az Undercover Boss hazai adaptációjában a nézők az álcázott vezetők és az ott dolgozók szemszögéből pillanthatnak be az egyes munkafolyamatokba. A vállalati háttéren túl a munkavállalók személyes történeteit is megismerhetjük, amely még emberközelibbé teszi az eseményeket. Az pedig, amikor a főnök leleplezi magát és friss tapasztalatai alapján dönti el, hogy miként értékelje munkavállalója teljesítményét, az nem egyszer meglepő, vagy éppen szívszorító pillanatokat eredményez.

A Főnök inkognitóban Cegléden készült része itt megtekinthető…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...