6.2 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Bóbis Máté irányítja a VasasPlaketet

Bóbis Máté lesz a vezetőedzője a Vasasnak a 2019-20-as szezonra. A bajnokság befejezését követően került tinta azokra a szerződésekre, amelyek a VasasPlaket vezetőedzőjének és másodedzőjének személyéről szólnak. Mindezek értelmében első teljes szezonját kezdheti vezetőedzőként Bóbis Máté, akinek munkáját Mátéfalvy Csaba segíti majd kapusedzőként. A ceglédi nevelésű vízilabda reménység édesapja nyomdokaiba lépett, hiszen Bóbis Károly is OB 1-es vezetőedző volt a Ceglédnél.

„A Vasas vezetőségével és a főtámogatónkkal folytatott egyeztetések után vállaltam el a feladatot. Szeretnék bizonyítani, szeretném, ha jövőre sokkal eredményesebben szerepelnénk. Ez az év nem úgy sikerült, ahogy terveztük, de a következő szezonban meg kell céloznunk a középmezőnyt. A keret erősödni fog, úgy érzem, alkalmas lesz arra, hogy sikeresebb évet zárjunk.” – fogalmazott Bóbis Máté, aki korábban a csapat másodedzője volt és szezonközben vette át Földi Lászlótól a Vasas irányítását.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...