9.6 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Térségi polgármesterjelöltek

Július 2-án döntött a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Önkormányzati Választási Egyeztető Bizottsága a térségben induló polgármesterjelöltekről.

Ennek alapján a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt Cegléden Takáts Lászlót, Nagykőrösön dr. Czira Szabolcsot, Abonyban Dévainé Kazinczy Sárát, Törtelen Godó Jánost, Jászkarajenőn Palya István Kálmánt, Kocséron Hriagyel Csabát, Kőröstetétlenen Pásztor Imrét, Nyársapáton id. Kis Miklóst, Újszilváson dr. Petrányi Csabát és Csemőben dr. Lakos Rolandot támogatja polgármesterjelöltnek. A helyi képviselők tekintetében július második felében lesz döntés.

A térségben többségében a jelenleg is regnáló településvezetőt támogatja az őszi helyi választásokon a kormánypárt, csak három helyszínen indul Fidesz-támogatással új jelölt. Kocséron és Abonyban a jelenlegi alpolgármesterek méretik meg magukat. Az abonyi Dévainé Kazinczy Sára úgy indul, hogy a több cikluson át városvezetőként tevékenykedő Romhányiné dr. Balogh Edit már korábban bejelentette: nem indul az őszi helyhatósági választásokon.


Törtelen Godó Tibor független polgármester kihívója Godó János előző ciklusbeli Fideszes polgármester lesz. Az előző helyi önkormányzati választásokon 2014-ben szoros versenyben mindössze 40 szavazattal nyert és lett a település első embere Godó Tibor.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...