20.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Megmérettetésen a Startolunk SE PIMI csapata

Balatonfüreden járt a Patkós Irma Művészeti Iskola futsal csapata,a Balaton Tour kispályás labdarúgó torna második állomáshelyén!

Először vettünk részt megalakulásunk óta kispályás bajnokságon. Kettős érzésekkel indultunk útnak, hiszen a csapatépítés elején járunk viszont szerettük volna már összemérni a tudásunk más, tapasztaltabb csapatokkal szemben. Egy négy fős csoportba osztottak bennünket, amelyből az első két helyezett jutott tovább az egyenes kiesési szakaszba. Első meccsünkön a látottak alapján a csoportunk egyik favoritja ellen léptünk műfűre. Nem vallottunk szégyent hiszen, hiszen becsülettel hajtottunk, mentünk előre. A kétszer 10 perces meccsnek 4-2 lett a végeredménye az ellenfél javára. Ezután egy meccs pihenő állt rendelkezésünkre, hogy rendezni tudjuk a sorainkat. A nagy meleg ellenére sikerült kipihenni az első mérkőzésen szerzett fáradalmakat. Sok helyzetet kidolgoztunk és egy kis szerencsével pontot is rabolhattunk volna az ellenféltől! Sajnos nem sikerült, és ugyan olyan eredmény született mint az előzőekben. A csoport utolsó összecsapásán győzelmi kényszerrel léptünk pályára, hiszen egy győzelem esetén, akár még a továbbjutás is összejöhetett volna. A legfiatalabb átlagéletkorú csapatként megbirkóztunk a teherrel és felszabadultan tudtunk játszani. Kikaptunk ugyan 3-2-re, de elismerően gratuláltak nekünk is az ellenfél játékosai. Ezután egy kis pihenés következett. Nem hagytuk ki természetesen a balatoni hullámokat sem és várost is néztünk Veszprémben. Kellemes fáradság fogott el bennünket estére, amit a szálláson egy kis csapatépítő Fifázással kompenzáltunk. Jó hangulatban telt ez a kis balatoni hétvége, hasznos volt szakmai és csapatépítő szempontból is.

Csapat tagjai:  Váradi László Viktor, Kaiser László, Koi Borisz Elemér, Pálinkás Gergő, Sirmer Krisztián, Fehér Kristóf, Szabadkai Csaba, Kázmér Tamás, Nagy Arnold, Nagy Norbert, Farkas Zsolt, Sallai Norbert, Balog Zsolt, Szabó Benedek, Kázmér Tamás, Majláth Árpád.

Szeretnénk megköszönni a Startolunk SE PIMI csapata nevében a Patkós Irma Művészeti Iskolának a lehetőséget  hogy eljutottunk erre a kupára és reméljük a jövőben is ilyen kitűnően tudunk majd együttműködni!

Majláth Árpád

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....