4.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Gumilerakat a réten

Visszataszító látvány fogadta ma reggel egyik olvasónkat kutyasétáltatás közben a Csíkos szélen. A mezőn, természetvédelmi területen valaki nagy mennyiségű gumit dobált ki.

“A rét bejáratánál épp az elmúlt télen helyeztek el betontuskókat a Pesti út felől, a többi lehajtási lehetőség esetében pedig gallyrakásokat raktak le, hogy megakadályozzák a gépjármű behajtást. Egy helyen, a Gerje part felől van bejárat, ahol a mezőőröket rendszeresen látom járőrözni, de rendőrautót is lehet látni arra.” – írja olvasónk.

“Tényleg ennyire nyomorult hogy lehet valaki? Nyitva a szeméttelep, talán még a Kőrösi úti gumilerakóban is átveszik, miért kell károsítani a természetet? Ugye tudjuk, ez bűncselekmény, természet károsítás, de minimum illegális szemételhelyezés. Talán az lenne a legjobb, ha a környéken élők visszanéznék a kamerákat, ha tartanak ilyen vagyonvédelmi eszközt, hátha segít megtalálni a ‘tettest’.”

László Ágnes

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...