12.7 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Új kapus a CKK SE-nél

Az klub vezetősége egyik alap feladatául a kapus poszt megerősítését, stabilizálását tűzte ki célul a nyári igazolási időszakra.
Így a következő szezontól Tamási Zsolt kapustársa, Kránitz Zoltán lesz, kiegészülve fiatal kapusunkkal Aleksza Tamással. A vezetőség és az edzői stáb, közös egyetértéssel igazolta le Kránitz Zoltánt a kapuba, mivel reményeik szerint Kránitz személyében meglelték azt aki, Tamásival karöltve a kapus posztot stabilizálni tudja és egymást kiegészítve, jó teljesítményükkel, hátulról segítsék a csapatot.

Kránitz Zoltánt kérdeztük:
-Mikor és hol ismerkedtél meg a kézilabdával? Hol játszottál eddig?
-8 évesen ismerkedtem meg a kézilabdával még szülővárosomban Orosházán, Papp Mihály és felesége kezei alatt. 14 évesen felkerültem Pestre sport gimnáziumba a Csanádi- PLER csapatába, ahol 1 évet töltöttem, mielőtt átkerültem a PLER –be. Itt 10 évet sikerült lehúznom. A tavalyi szezonban pedig a Vecsésnél voltam.

-Mely mérkőzés volt a legemlékezetesebb számodra?
-PLER- Vác kiesési rangadó, ahol 1 góllal tudtunk nyerni.

-Mi a véleményed a Ceglédi szurkolókról?
-Sokszor játszottam Cegléden, ahol a szurkolók mindig kitettek magukért. Bármikor képesek voltak megteremteni az igazi hazai pálya hangulatát. Épp, ezért is várom, már a bajnokságot.

-Mit vársz a szezontól?
-Az esély megvan a feljutásra és úgy gondolom, hogy sikerülni is fog. Nb1/B keleti csoport mindig erősebb mezőny, mint a nyugati, de úgy gondolom, hogy a játékos keret, a szakmai stáb képes arra, hogy a Cegléd egy év múlva, ismét az élvonalban legyen.

-Mennyire ismered új csapatod és a szakmai stábot?
-Sok mindenkit ismerek, de nem mindenkit. Valakivel még általános iskolába jártunk együtt (Lászlai Szabi), valakit pedig nemrég ismertem meg. De az új igazolások közül van, akivel egy csapatban is játszottam. Karcsi munkáját még gyerekként láttam. Már akkor tetszett, amit csinált. Tavaly volt szerencsém a kezei alatt dolgozni, amikor meg is tapasztaltam, hogy milyen szakmai tudással rendelkezik. Várom már a közös munkát. (Forrás:Ceglédi Kézilabda Klub SE facebook oldala)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...