ad
ad

5 Comments

 1. 3

  Infinity

  Takáts László alkoholista és nem mellesleg törvénytelen gyereke van a fideszes szóvivőtől, Hörömpő Annamáriától és többek között a címzetes jegyzőnőt is lajstromba vette, a “családbarát” fideszese! Egy igazi “hősszerelmes”, aki büszke az ÁVÓ-s nagyapjára és a kommunista, kocsmai besúgó, alkoholista apjára, aki az elmenekülő anyjával együtt össze-vissza verte, ezért néz ő is sűrün a pohár fenekére. Miféle választás? Én mindegyikre savazok!

  Reply
  1. 3.1

   Jóska

   Miért nem a saját nevén írta??????

   Reply
 2. 2

  Sámuel

  Szerintem az Alszegi és a Széchenyi kereszteződésbe is kellene körfolgalmat csinálni…. gyakran lehetetlen a közlekedés ott…

  Reply
 3. 1

  infinity

  A város vezetőit csak a mutyi érdekli, ebben nem látnak “üzletet”! Persze, ha itt is történik egy halálos gázolás, akkor azonnal meg fogják mondani a “tutit”! Mit vár ezektől, a kedves levélíró, amikor a két legforgalmasabb lámpás kereszteződésnél is “elspórolták” , a balra kanyarodást megkönnyítő lámpa kialakítását és az iskolákkal körülvett Kossuth Ferenc utca, Széchenyi kereszteződésbe, nyomogombos lámpákat tettek? Szebeni Dávid mondta nemrég a helyi rádióban, hogy 13 év alatt 50%-al nött az autók száma Cegléden és a polgármester arról kesereg, hogy Cegléd nem lett megyei jogra emelve… Végül is így nézhet ki egy “megyei jogú város”, vagy mégsem? Egy megyei jogú városban alap követelmény lenne, a belső “körút” kétszer kétsávosra való kialakítása, ellátva zebrákkal és lámpákkal! Takáts lászlónak és társainak erre nincs igénye, ők csak a felülárazott Elastic91 kft-s törvénytelenségeket, pénzlenyúlásokat kedvelik! Mondjuk egy alkoholista által vezetett társaságtól mi mást lehetne “várni”?

  Reply
  1. 1.1

   Péter

   Kire gondol, hogy alkoholista? Válogassa meg a szavait! A másik, s a legfontosabb! Az, hogy hány sávos, hol, milyen út épül, s hol milyen lámpák vannak, egyáltalán nem biztos, hogy egy ilyen kis mezőváros polgármestere döntheti el. Jön a választás, lehet szavazni, de nem biztos, hogy egy új polgármesterrel többre viszi a város. Borítékolom,hogy még ennyire sem.

   Reply

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2021. Ceglédi Panoráma