14.3 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Virtuális élmények Cegléden

Eddig inkább nagyobb városokban lehetett kipróbálni a virtuális valóság világát, mostantól Cegléden az Alszegi út 38. számalatt is a Johnny VR Play Zone-ban. A játékterem tulajdonosával Debreceni Lajossal beszélgettünk.

– Mit jelent a VR és mi volt a célotok a játékterem megnyitásával?
– A VR egyszerre a legmenőbb szórakozás és maga a jövő. Itt tényleg minden lehetséges. Egy olyan technológia, aminek segítségével egy másik világban érezheted magadat. Minden korosztály számára tudunk izgalmas VR programmal szolgálni. Gyerekeknek 12 éves kortól javasolt, de a 20- 30-as korosztály a leginkább érdeklődő a virtuális világra. A 40-50 körülieknek viszont különleges élmény lehet, mindenképpen érdemes kipróbálni. Az alapvető célunk a terem megnyitásával az volt, hogy Cegléden a fiataloknak és a közép korosztálynak megfelelő, igényes kikapcsolódási lehetőséget biztosítsunk, mindezt a kornak megfelelő technikai felszereltséggel, trendi programmal, eszközökkel. A játékkínálatunkban igyekszünk a legnépszerűbb és a legújabb játékokat beszerezni, folyamatosan bővítsük kínálatunkat.
A játékokat segítőkész játékmesterek segítik, légkondicionált termekben várjuk az érdeklődőket.

– Milyen eszközökkel és programokkal várjátok gamereket?
– A Johnny VR Play Zone -ban a legmodernebb eszközöket próbálhatják ki, eszközparkunk folyamatosan bővül. Jelenleg 3 db Oculus Rift, 1 db HTC Vive, 1 db PlayStation VR valamint 1 db Lenovo Jedi Challenge virtuális valóság szemüveg szolgáltatja a VR élményeket. A VR állomások mellett hagyományos gamer játékokat is biztosítunk a vendégeknek, 2 db racing car szimulátorral, X-Box és Playstation konzolokkal is tudnak nálunk játszani.  Egyénileg is lehet jönni játszani, de a csapatjátékok messze a legnépszerűbbek, akár 4 személyes multiplayerben is lehet játszani a barátokkal!

Tervezünk havonta egy-két rendezvényt is lebonyolítani, melyeken neves vendégeket hívunk meg egy-egy bemutatóra vagy talk show-ra. Emellett népszerű játék bajnokságokat is rendezünk, majd a városban. Néhányat kiemelnék az idei programból: októberben kezdjük a „FIFA 20” bajnokságot, de tartunk karaoke és „Just dance” esteket, illetve „Beat Saber” hétvégét is.
Áraink az országos viszonylatban alacsonynak számítanak, ha a budapesti VR termeket vesszük figyelembe, nálunk szinte fele annyi összegért tudnak játszani. A hétfő kivételével minden nap nyitva tartunk, déltől egészen estig várunk mindenkit. Lehet a helyszínen is gamer ticket-et váltani és azonnal játszani, de jobban megéri, ha előre bejelentkezünk vagy on-line foglalunk, mert úgy kedvezményesen lehet ticket-et váltani. Természetesen van diák és családi kedvezményünk is. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását is 10-15 főig ideális helyszint tudunk biztosítani, a VR tökéletes családi, szülinapi vagy csapatépítő program lehet. Sőt, VR track-unkkal kitelepülést is vállalunk családi, céges rendezvényeken. Várunk benneteket, lépjetek be ti is a virtuális világban!

Elérhetőségek:
Johnny VR Zone – virtuál reality playroom
Cegléd, Alszegi út 38.
Honlap: www.vrcegled.com
Bejelentkezés telefonon: +36 70 621 6405

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...