13.8 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

30 éves a ceglédi Fürdőszoba Szakáruház

A ceglédi Alszegi út 35. alatt működő Fürdőszoba Szakáruház ez évben ünnepli a fennállásának 30. jubileumát. Az üzlet 680 négyzetméteren várja kedves vásárlóit. Vezetője, Lemnyi Sándor és felesége, okl.gépészmérnökök, akik kiváló szakmai tudással és széleskörű nyelvismerettel rendelkeznek. A múltról és vevőbarát attitűdről is beszélgettünk Németh Zsuzsanna tulajdonossal.

– Hihetetlen, hogy az első fiatal vásárlóink ma már nagyszülők! – kezdi gondolatai kifejtését a tulajdonos. – A mi vállalkozásunk kezdte el országos szinten először, valamikor 30 évvel ezelőtt a burkolóanyagok szakkereskedését. Előtte csak tüzepéken lehetett csempéket vásárolni. A Bocskai úton egy bérleményben kezdtük az üzletet, ma az Alszegi út 35. szám alatti ingatlanunkban csaknem 700 négyzetméteren működik az áruházunk, a térség egyik legszélesebb választékával rendelkező szaküzleteként.

– Sokat változott azóta a kínálat…
– Kezdetben újdonságnak számított a 15×20 cm-es csempeméret, mely végre nem négyzet alakú volt. A gyári grafikusok kézzel tervezték és rajzolták meg a mintákat a csempékre. Ma már akár 2-3 méteresek is lehetnek darabonként a burkolatok, s elég egy kattintás ahhoz, hogy digitális képek készüljenek a burkolatokra. Így már könnyen haza varázsolható az Iguazu vízesés, városképek, a természet csodái a burkolatokon. Az évtizedekkel ezelőtti kezdeti egyszerű, színes kádaktól, mosdóktól eljutottunk a csodálatos vízlepergető felületű üvegkabinokig, kádakig, mosdókig, víztakarékos csaptelepekig. Szakkereskedői szolgáltatást nyújtunk, melyhez kapcsolódik egy reális fogyasztói ár.

– Milyen termékkör vásárolható meg az áruházban?

– Hideg- és melegburkolatok nagy választékban, nyílászárók, zuhanykabinok, szaniterek, fürdőszoba bútorok, konyhai gépek, mosogatók sőt, még radiátorok is kaphatók.

– Aki először jár az üzletükben azoknak meglepő, hogy itt nem futószalagon szolgálják ki a vevőket: hanem kedvesen, ráérősen, szakértelemmel, türelemmel latolgatják meg velük a lehetőségek között a legjobbat.

Régi és az új burkolólap méretek

– Bizony nem egyszerű a választás, hiszen a párok között, vagy a szülők és gyermekek között sincs mindig egyetértés stílusban vagy minőségben. Jelszavunk: „mindent a megfelelő helyre”, segít a választásban, szaktanácsainkkal is segítünk elboldogulni a hatalmas kínálatban. Több tucatnyi hazai és külföldi gyártó termékét forgalmazzuk, katalógusból is lehet választani a széles választékból. Fontosnak tartjuk felhívni a vásárlók figyelmét arra, hogy csak a hosszú távra tervezett termékek bírják az évtizedeket. Így már elsőre érdemes a tartós, jó minőségű anyagokat kiválasztani.

Az üzlet a helyi közéletben is részt vesz: rendszeresen támogatja többek között a Ceglédi Ipartestületet, a Nemzetközi Dobos és Ütős Gála rendezvényeit.

Elérhetőség:

Cegléd, Alszegi út 35.

www.furdoszobaszakaruhaz.hu

Tel: 0670-368-2816

Email: nemethcsempe@gmail.com

Facebook: Fürdőszoba Szakáruház Cegléd /Oldalaknál/

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....