ad
ad
ad
ad
ad

2 Comments

 1. 2

  Bögös István

  “Vocem mittere in alteram partem”, vagyis hallgattassék meg a másik fél is! Ez egy alapvető sajtóetikai szabály!
  Nos, kedves Zsolt, kedves Panoráma, ezt elmulasztottátok!
  Arról nem beszélve, hogy féIgazságokat állítotok.
  De, nézzük a tényeket!
  1. Ettől a tanévtől kezdve, mint a mai napon hivatalosan is megtudtuk, a fenntartónk szabályozza az iskolai, hangsúlyozom, iskolai tornatermek bérbeadását. A szabályozás egy korrekt, minden rezsi és egyéb költséget figyelembe vevő rendszer szerinti számítás alapján történik.
  2. A CEKK olyan helyzetbe került, aminek következtében ellehetetlenültek az utánpótlás csapatainak edzési lehetőségei. A CEKK, mint tudjuk, az első osztályban szerepel! Lehet szeretni, nem szeretni a CEKK-et, az elnökét, ezek tények (amik ugye…).
  3. A Várkonyi István Általános Iskola hosszú évek óta ingyen és bérmentve adta használatra a létesítményt, mert ezzel is szerettük volna támogatni a ceglédi sportéletet.
  4. Azt gondolom, hogy azt aki, vagy akik bajba kerültek, itt most a CEKK-re gondolok, azt igyekezni kell segíteni. Sajnos nem lehet úgy segíteni, hogy ne legyenek hátrányt szenvedői a segítségnek. Ennek figyelembe vételével azt a prioritást tartottam szem előtt, hogy a segítségnyújtás mellett védjem saját iskolám érdekeit.
  Elsősorban az iskola pedagógusai által tartott iskolai és egyesületi csapatok, szakosztályoknak az edzési időpontjait rögzítettem. Ezután, mint második prioritást, a CEKK edzési időpontjait.
  A szabadon lévő idősávokat volt módom felajánlani a többi szakosztálynak, egyesületnek.
  Igen, tudom, hogy sokan, köztük a mi iskolánk tanulói is nehéz helyzetbe kerültek. Azt azért szeretném megjegyezni, hogy, minden más döntés esetén is! Vagyis fennáll a saját tulajdonú ujj és annak megharapásának esete!
  5. Nem igaz, sőt hazugság, hogy minden kért CEKK-es kívánságot ki tudtunk elégíteni, mert éppenhogy a várkonyis érdekeket kellet védenem.
  6. Sajnos, nem tudja a Várkonyi Iskola Cegléd minden sportegyesületének problémáját megoldani.
  7. A mai egyeztetésen egyetlen képviselő sem örült ennek a helyzetnek, hiszen újabb probléma vár megoldásra. Mégis volt olyan, aki keresett és talált megoldást! Tehát ne vádaskodjon senki, ne a kész…. várja, hanem keressen megoldást saját maga is. Könnyű lenne mindent úgy megoldani, hogy ide nekem mindent, vesszenek a többiek!
  A Várkonyi István Általános Iskola igazgatójaként a lehetőségeim eddig terjedtek!
  8. Kedves “pzs”!
  Ha a cikk egyfajta segítségkérés volt, figyelemfelhívás segítségre, megoldásra, hát csiszolható még!
  Azt gondolom, hogy a korrekt múltbéli kapcsolat, korrektebb jelent érdemelne!
  Mindennek ellenére remélem, hogy sikerül megoldást találnotok Nektek és a többieknek!
  Barátsággal üdvözöl:
  Bögös István
  igazgató
  Várkonyi Isrván Általános Iskola

  Reply
 2. 1

  Juhász Ildikó

  Ez elég szomorú, így veszik el a kicsik kedvét. A nagyobbak már könnyebben mozognak, nem igényelnek akkora felügyeletet. Miért kell tönkre tenni azt mindig, ami jól működik.

  Reply

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2021. Ceglédi Panoráma