18.1 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Csáky András sajtóközleménye

Nagy a baj! címmel küldött meg közleményt dr. Csáky András polgármesterjelölt lapunknak. A közleményt teljes terjedelmében közöljük.
„Ha mostani sajtótájékoztatómnak címet kellene adnom, „nagy a baj” címet adnám, hisz egy héten belül két kormánytag is meglátogatta városunkat, azzal a nyilvánvaló céllal, hogy Takáts László polgármesternek kampányoljanak.
Ez szerintem rendjén van, boldogabb országokban is így tesznek kampány idején. Az már kevésbé megszokott, hogy ismételten, már-már inkognitóban érkeznek a kormánytagok, hogy még véletlenül se találkozzanak a választópolgárokkal. Sajnálom, hogy nem tudtam Szijjártó Péter jöveteléről, hisz szívesen üdvözöltem volna, ugyanis több éven keresztül egymás mögött ültünk a parlamentben. Sajnos a találkozás nem jött össze, ezt őszintén sajnálom. Bekiabálásaival színes egyénisége volt a parlamentnek, mint képviselő.
Érdeklődéssel hallgattam tv interjúját és olvastam a sajtó által feltett kérdésre adott válaszát. Nagyrészt ezzel sem lett volna semmi gond, nyilatkozta azt, ami elvárható volt tőle. Megígérte nekünk a kánaánt, mely természetesen csak akkor jön el, ha október 13-a után is Takátsnak hívják a polgármestert.
Sok konkrétum azért nem hangzott el. Nagyon vártam, hogy arról tájékoztat miniszter úr, a polgármester arra kérte, hogy a város parlamenti képviselőjével együtt kezdeményezzenek törvénymódosítást, melynek segítségével megszüntethető lenne Cegléd lakosságának életét évek óta megkeserítő trágyaszag.
Nagyon vártam, hogy arról tájékoztat miniszter úr, a polgármester segítségét kérte, hogy közösen járjanak el a belügyminiszternél a város életét megkeserítő un. gyorsulási versenyek végleges felszámolását érdekében.

Nagyon vártam, hogy arról tájékoztat miniszter úr, a polgármester segítségét kérte, hogy a város részére ingyenesen átadott orosz laktanya ingatlanjaiból ne csak önkormányzati képviselők családtagjai részesülhessenek igen kedvező áron, hanem a Patkós Irma Művészeti Iskola részére is kedvező áron vagy ingyenesen lehessen épületet átadni.
Ilyen kérések sajnos nem hangzottak el, bizonyítván, hogy Takáts Lászlót semmi nem érdekli, csak hatalmának megtartása.
Az interjúnak volt egy nagyon érdekes része, mely a testület összetételére vonatkozott. Miniszter úr szavai azzal az üzenettel bírtak, hogy a Fideszes képviselők csak Takáts László polgármestersége esetén hajlandók dolgozni.
Jóindulatú vagyok és feltételezem, hogy miniszter úr nem egyeztetett az érintettekkel, csupán saját gondolatit mondta el. Mindezek ellenére most, innen szólítom fel a Fideszes képviselőjelölteket, nyilatkozzanak! Nyilatkozzanak, amennyiben a választópolgárok nekem szavaznak bizalmat, politikai és egyéni érdekeiket félretéve, velem együtt fognak a város érdekében tevékenykedni. Amennyiben ezt a nyilatkozatot – nyilvánosan – nem teszik meg, érdemtelenné válnak arra, hogy a testület tagjai legyenek.
Végül, de nem utolsó sorban: Tisztelt választópolgárok: Ne hagyják magukat becsapni, ne hagyják, hogy nemtelenül megzsarolják Önöket. Bízom benne eddigi közéleti tevékenységemmel sikerült bizonyítanom, hogy a város érdekében fogok munkálkodni megválasztásom esetén. Pártpolitikai és egyéni ambíciók nem motiválnak. Várom Önöket csütörtökön a Kamarateremben és várom Önöket október 13-án az urnáknál. Tudják: „Tőlünk függ minden, csak akarjuk”!”

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Majd biztosan nyilatkozni fognak! Nézze már meg, nem tollas a hátuk? Egyébként mit képzel? Simán nyer a FIDESZ! Cegléd FIDESZ-es város! Csáky ezt nem tudja?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....