3.5 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Kisiskolások fogtak össze

Kisiskolások fogtak össze, hogy adományokat gyűjtsenek annak a hétgyermekes pilisvörösvári családnak, akiknek a közelmúltban leégett a háza.
Néhány csemői gyerek a médiából értesült arról, hogy a család legkisebb, 3 éves kislányának, Miának egyetlen kismackója maradt meg a játékai közül a tűzeset miatt. A gyerekek úgy döntöttek segítenek és szüleiket, valamint ceglédi sportegyesületeket is bevontak az adománygyűjtésbe. Cegléden A Spirit SE, a CVSE vízilabdásai és az Erőmű edzőterem vendégei, ceglédi diákok és szülők adakoztak a mindenüket elveszítő családnak ruhákat, gyerekjátékokat, ceruzákat, tartós élelmiszereket, mesekönyveket, televíziót, széket, riasztót, csillárokat, szőnyeget…
Az adományokat október 11-én pénteken szállította el egy ceglédi apuka a Várkonyi családnak, akik hálásan fogadtak mindent. „Nagyon szépen köszönünk mindent. Hatalmas volt az öröm, Mia micimackóval aludt el… a csomagok felét se tudta megnézni, mert a nagy izgalomban elaludt. Fantasztikusak a srácok, akik hihetetlen mennyi kedvességgel, szeretettel írtak nekünk és Miának”. – írta az édesanya Judit és a festőművész édesapa Balázs a támogatóknak.
A Várkonyi család ezúton is mindenkinek köszönetet mond, akik segítettek. Büszkék lehetnek a szülők azokra a gyerekekre, akik önállóan kezdeményeztek, összefogtak és ilyen példaértékűen cselekedtek egy bajbajutott család érdekében.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...