5.1 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Minden képviselő a választópolgároknak tartozik felelősséggel

Csáky András Cegléd új polgármestere és Takáts László leköszönő polgármester is nyilatkozott a választás után a Ceglédi Városi Televíziónak, miután nyilvánvalóvá vált, Dr. Csáky András 6309 szavazatot kapott, ellenfele Takáts László a Fidesz-KDNP színeiben 5765 szavazatot szerzett.

“Azt gondolom, hogy mindenképpen a demokráciának a sikere az, hogy elmentek Cegléden ilyen sokan szavazni, hiszen magasabb a részvételi arány, mint öt évvel ezelőtt volt. Mindenképpen szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a szavazáson, hogy élt a demokratikus jogával. Szeretném megköszönni azoknak, akik a szavazatukat rám, azaz a Fidesz-KDNP jelöltjére és a Fidesz-KDNP egyéni képviselőjelöltjeire adták. Szeretnék gratulálni Dr. Csáky Andrásnak, aki a ceglédiek akarata szerint a választásokat Cegléden megnyerte és jó munkát kívánok neki a következő öt évre.” – mondta el a Ceglédi Városi Televíziónak adott interjújában Takáts László.

Dr. Csáky András a TV munkatársainak úgy fogalmazott: öröm számára, hogy a történelmi városnak a vezetője lehet az elkövetkező öt évben és nagyon szépen köszöni elsősorban azoknak, akik rá szavaztak, de mindenkinek, aki elment szavazni, mert ez a demokráciának az ünnepe. “Köszönöm azt, hogy nagyon sok javaslattal fordultak hozzám, köszönöm Takáts Lászlónak és a Képviselő-testületnek az elmúlt öt év munkáját és nagyon szépen kérem a választókat, hogy kísérjék figyelemmel a testület és az én munkámat. Meg fogom teremteni a lehetőségét annak, hogy folyamatosan a testületi üléseken, aki el akarja mondani a véleményét, az elmondhassa és nagyon szépen kérem a választópolgárokat, hogy keressenek ha valami gond van, nyugodtan fogalmazzanak meg kritikákat, hiszen az mindannyiunk épülésére szolgálhat. Nagyon szépen köszönöm a családomnak is, hogy támogatott ebben a küzdelemben és bízom benne, hogy sikeres öt év előtt áll a város.”

Arra a kérdésre, hogy Fidesz többségű testülettel hogy fog majd dolgozni a következőket mondta: “Felnőtt emberek vagyunk; én úgy gondolom, hogy ettől a pillanattól kezdve a mandátum a jelölő szervezettől elválik, ettől a pillanattól kezdve minden képviselő a választópolgároknak és saját lelkiismeretének tartozik felelősséggel, ebből kiindulva én biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogunk tudni együtt dolgozni.”

Cegléden a választási részvétel 48,30% százalékos volt. További részletek a választással kapcsolatban itt…

Forrás: cegled.hu – A fotó korábbi esemény alkalmával készült

Hasonló hírek

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...