12.5 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Kétségbeesve keresi édesanyját Sárik Péter

Eltűnt Sárik Péter jazz zongoraművész édesanyja az alcsútdobozi ápolási intézetből. A ceglédi művész közösségi oldalán kétségbeesve keresi anyját, a 79 éves idős hölgy Ceglédre is jöhetett!

A Bicskei Rendőrkapitányság 07020/157/281/2019. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Sárik Jánosné eltűnése ügyében. Az idős hölgy 2019. október 31-én délelőtt az alcsútdobozi idősek otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Sárik Jánosné 170 centiméter magas, normál testalkatú, fekete hajú. Eltűnésekor barna nadrágot, fekete kockás kötött kardigánt viselt.

A Bicskei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Sárik Jánosnét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

“Sziasztok! A segítségetek kérem! ‼️​
Anyukám (Sárik Jánosné Cilike) ma (október 31.) délelőtt 10.00 körül kisétált az alcsútdobozi ápolási intézetből és azóta nem találják.
Kérlek osszátok, főleg, ha a környéken (Alcsút, Felcsút, Bicske, Székesfehérvár, Tatabánya, de CEGLÉD, SZEGED, KISKUNHALAS is szóba jöhet) van ismerősötök.
Bármi hír esetén a számom: +36302015165
Köszönöm szépen! “

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...