5.9 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Megrongálódott a felsővezeték

Üllő és Vecsés között megrongálódott a felsővezeték. A Szegedről Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó gyorsvonat áramszedője tört le, az okozta a vezeték sérülését. A vonatok azon a szakaszon, csak az egyik vágányon közlekednek. A Budapest-Cegléd vonalon közlekedő vonatok menetideje meghosszabbodik. A monori személyvonatok kimaradnak a menetrendből, a zónázó vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak. Az Üllőről Martonvásárra 6:41-kor elindult S36-os személyvonat részlegesen elmarad. A 7009-es gyorsvonat utasai leszálltak a megállóhelyen, egy következő vonattal utaznak tovább.

A Szegedről Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó Napfény IC csak Ceglédig közlekedik, onnan átszállással, a Nyíregyházáról Budapestre tartó sebesvonattal utazhatnak tovább, 8:38-kor. A Nyugati pályaudvarról Szegedre 9:53-kor induló Napfény IC Ceglédről indul a mai napon a Nyugati helyett. Az utasok a Nyugatiból 10:03-kor Ceglédre induló Z50-es vonattal utazhatnak Ceglédig.
Érdemes tájékozódni a Vonatinfón. Az utasoknak azt ajánlja a MÁV, hogy a távolsági utazásoknál vegyék igénybe a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon közlekedő vonatokat is.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...