ad
ad
ad
ad

4 Comments

 1. 2

  Péter

  Mutyi, mutyi hátán! Írja ÖN! Tettek vagy tesznek feljelentést? Mit tetszik erről tudni kedves pr BI? A Kossuth Ferenc utcai balesetnek nem lett volna ekkora visszhangja, ha nem egy állítólag gazdag ember gyermeke okozza a balesetet. Ezért volt ekkora a felháborodás! Igen, minden bizonnyal nem csak azon egy utcán megy a száguldozás! “Semmit nem tud véghez vinni, mert nincs meg a többsége”. Még szerencse, látva a cziglébe tömörült emberkéket. Mindenre alkalmasak, csak arra nem, hogy bárkit is képviseljenek!

  Reply
 2. 1

  prBl

  Víz utcában 80-nal… édes jó Isten… Aki életében egyszer volt a Víz utcában nem mond/ír ilyen baromságot. 400 méteren 6 kereszteződés és lépésben is lehetetlen menni a parkoló autóktól. Gőz dűlő meg földút olyan kátyúkkal, hogy kettesben kell alapjáraton végigmenni… Egymásra licitálnak az eddig töketlen Fideszes képviselők

  Reply
  1. 1.1

   Péter

   Ne köpködjön, elég volt! Lett új polgármesterük, örüljön neki! Várjon öt évet és visszasírja !

   Reply
   1. 1.1.1

    prBl

    Téved. Ha Ön ceglédi, akkor lett új _polgámesterüNk_. Nem az enyém, nem a “mienk” akiknek elege volt a mutyi mutyi hátán típusú városvezetésből, hanem mienk, ceglédieké.

    Lett új polgármester, aki semmit nem tud véghezvinni amit a régiek nem akarnak… hiszen a többsége nincs meg. A Takácsék miért nem csinálták meg a traffipaxot? Népszavazást akartak miután több hónapon keresztül mindenhol ez volt a téma.

    “Gőz dűlőben is jelezték már a lakók, hogy sok a gyorshajtó – mondta Kónya Ágnes, a 9. választókerület képviselője” – erre reagáljon Péter. Meg a Víz utcára.

    Reply

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma