16.7 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Varga József az off-road csúcsán

Varga Virág olvasónk 68 éves édesapja sporteredményeiről írt lapunknak: a ceglédi Varga József egy rendhagyó sportágban az off-roadban ér el kiemelkedő eredményeket.

„Már annyi mindennel találkoztam a Panorámában, hogy gondoltam, akár ez a téma is említésre méltó lehet. Édesapám, Varga József eredményeiről szeretnék “dicsekedni”, mivel ő úgyse tenné meg soha. Kicsivel több, mint 10 éve talált magának egy olyan sportot/szórakozást, amit a lehető legmagasabb szinten űz, még így, 68 évesen is. Ez pedig nem más, mint az off-road.

Világéletében bütykölt, autót, motort, mezőgazdasági gépeket és még sorolhatnám, most pedig a terepjárók szerelmese. Ahogyan a versenyeké is lett, szépen lassan. Rengeteg díjat besepert, mestere a pontkereséseknek, bármilyen terepen megállja a helyét, kijön bármilyen elakadásból és ami a legtiszteletreméltóbb szerintem, hogy ugyanezekben segít minden versenytársának is. Senkit nem hagy ott, ha kell, a saját helyezésének kockáztatása ellenére sem. Egy igazi off-road közösség oszlopos tagja, ahol mindenki elismeri tudását és a másokhoz való viszonyát, segítőkészségét. Egy-egy versenyen, mindig megemlítetik a társai nekem, milyen különleges édesapám van és hogy megdöbbentő, milyen jó formában van ilyen idősen.

A legutóbbi díjával – saját bevallása szerint – elérte a csúcsot, így már csak aktív résztvevőként indul, nem versenyzőként. Ez egy hatalmas vándorkupával járt, így ez is felkerült a többi serlege és medálja mellé. Nagyon büszke vagyok rá és felnézek rá minden tekintetben. Keményen dolgozott egész életében és dolgozik a mai napig is a mezőgazdaság és állattenyésztés világában, így nagyon örülök, hogy ilyen idősen talált egy olyan hobbit, ami teljesen kikapcsolja, mégis aktívan tartja.” – írta olvasónk.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....