3 Comments

 1. 3

  dr. Podmaniczky Erzsébet

  Kedves Béla,
  teljesen véletlenül vasalás közben hallgattam a Kossuth Rádiót, amely Ceglédről közvetített és említette, hogy dr. Lénárd Béla (aki lehet, hogy a csoporttársam volt 1968-74 SOTE ?) gyermekorvos nyugdíjba vonult. Megpróbáltam utána járni (a face bookon nem vagyok rajta, az már nekem kicsit modern!), de hátha ez az oldal is alkalmas arra, hogy kapcsolatba lépjünk. Én még dolgozom az Országos Onkológiai Intézetben (bár már csak rész-munkaidőben mint tudományos főtanácsadó – tavaly adtam át az ottani Nemzetközi Osztály vezetését az általam kinevelt utódnak). A jól megérdemelt nyugdíjhoz jó egészséget kívánok.
  Üdvözlettel: dr. Podmaniczky Erzsébet

  Reply
 2. 2

  Liptai Jánosné

  Kedves Béla! Nagyon összeszedett jó cikk! Édesapád tanította a férjemet, mi pedig osztálytársak voltunk a első ZENEI osztályba. Örülök hogy büszke vagy a családodra,mint ahogy én is az vagyok az enyémre! További szép életet kívánok. Liptainé Zsuzsa

  Reply
 3. 1

  Nagygyőr Árpádné

  Kedves Béla!
  Örömmel olvastam a nagyon tartalmas, szép életpályádról szóló cikket.
  Örülök, hogy ismerhetlek és drága Juditkám révén a családotokhoz tartozom.
  Együtt örülhetünk gyermekeink szép családjának, a három csodálatos fiú unoka kedvességének, sikereinek. Szép nyugdíjas éveket , jó egészséget kívánok!
  Szeretettel: Macu

  Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma