12.9 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

10 éves a TS Gastro Kft.

Abban az évben kezdtünk el szolgáltatni, melyben hivatalosan is megjelent a Windows7, amelyikben Barack Obama amerikai elnököt beiktatták hivatalába, és amelyben a 81. Oscar-gálán a Gettómilliomos nyert több kategóriában. Ebben az évben mutatták be az Avatart, a Fel! című animációs filmet és a 2012 című katasztrófafilmet, valamint ugyanebben az évben bocsájtotta ki a Magyar Nemzeti Bank az új 200 Ft-os érmét.

Nekünk azonban nem (csak) ezek miatt volt emlékezetes 2009. Ebben az évben főzhettük az első adag ebédeket az albertirsai iskolásoknak. Az azóta eltelt 10 évben további városok szavaztak bizalmat cégünknek, így a mai ebéd-adagszámunk meghaladja a 23.000-et. Óriási szám, hatalmas növekedés, és egy folyamatos visszajelzés munkánkról. Az összeállított étlapról, a felhasznált alapanyagokról, az elkészült ételekről – az összes tevékenységünkről, mellyel hisszük, hogy Ételünk az életünk!

Köszönjük munkatársainknak, akik nélkül nem tarthatnánk itt; városvezetőknek, intézményvezetőknek, pedagógusoknak, nevelőknek, akikkel közösen alakítjuk szolgáltatásainkat, hogy minél inkább megfeleljünk a helyi igényeknek; beszállítóinknak, akik minőségi alapanyagok és eszközök biztosításával hozzájárulnak ahhoz, hogy a megszerzett bizalmat tovább erősíthessük megbízóinknál.

Bízunk benne, hogy víziónk mára beteljesedett: sikeres és eredményes példát tudunk mutatni a hazai gyermekétkeztetési piacon.

TS Gastro Kft.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....