7.4 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Megnősült Szellő Imre

Szűk családi körben tartotta esküvőjét Szellő Imre és Békési Annamária január 10-én Cegléden. A ceglédi profi ökölvívó, még három éve a ringben kérte meg párja kezét, most elérkezettnek látták az időt  életük összekötésére.
– Nyolc éve élünk együtt, már mindenféle oldalról kiismertük egymást és eldöntöttük, hogy összekötjük az életünket, hiszen nagyon vágyunk gyerekekre is és úgy gondoljuk az a dolgok rendje, hogy apu és anyu, férj és feleség legyen. – mesélte Imi lapunknak. – Azért húzódott a dolog, mert nem értettünk egyet abban, hogy szűkkörű vagy nagy lagzi legyen. Én az utóbbi pártján álltam, a párom pedig az előbbin. Végül úgy döntöttünk, hogy  a hivatalos részt szűk körben a család részvételével szervezzük és augusztus végén, szeptember elején pedig hatalmas bulit csapunk, ahová meghívjuk a barátokat, ismerősöket és együtt ünnepeljük meg a házasságkötésünket. Külön boldogság volt a kislányom örömkönnyeit látni – aki csak a ceremónia napján tudta meg, hogy mi történik –, végül ő hozta a jegygyűrűket a szertartáson.
Szellő Imrére mozgalmas hónapok várhatnak a magánéleti változások mellett a sportban is 2020-ban. A hírek szerint az Ökölvívó Szövetség tárgyal vele az olimpiai kvalifikációról. Ha Imi indul, akkor Párizsban és Londonban küzdhet majd az indulásért és siker esetén júliusban Tokyo-ban képviselheti hazánkat és Ceglédet.
Szellő Imre és lánya

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...