3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Szellő a Tokiói olimpiára készül

Hetek óta tartó tárgyalások után a napokban Szellő Imre oldalán közlemény jelent meg arról, hogy a sportoló újra ringbe száll az amatőr mezőnyben és a tavasszal esedékes olimpiai selejtezőkön megméreti magát, ami azt is jelenti, nagy esélye van annak, hogy újabb ceglédi sportoló szerepeljen idén nyáron a Tokio-i olimpiai játékokon:
“A Félix Promotion versenyzőjeként sok szép sikert értem el, amiért hálás vagyok azoknak, akik ebben segítettek. Egy hosszú profi korszak után, most egy időre újra az amatőrök között lépek ringbe. A célom, hogy kijussak a 2020. évi olimpiára Tokióba, és valóra váltsam az egyik legnagyobb álmom.” – írta a ceglédi ökölvívó.

Mint ismert, a bokszoló 2008-ban egyszer már részt vett ötkarikás játékokon, és csak egy hajszál választotta el az éremszerzéstől – az 5. helyen végzett a 81 kilósok között! Szellő Imre 2014 és 2019 között 25 hivatásos mérkőzésen vett részt cirkálósúlyban. Volt magyar-bajnok, valamint megszerezte az UBO nemzetközi, illetve a WBO interkontinentális címeket. Az utolsó meccsét viszont elvesztette, ami egy WBA “interim” vb-címmérkőzés volt. Rekordja 24 győzelem és 1 vereség.
Forrás: monokli.com

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...