5.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Volt ceglédi focista a brutális baleset áldozata

A Blikk is megírta, hogy február 4-én 20 óra 45 perckor két autó összeütközött Budapest XIX. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. Az ütközés következtében az egyik kocsi felborult, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette. Azóta kiderült, hogy a baleset halálos áldozata az egykori focista, Halgas Tibor, aki korábban a Ferencváros, a Pápa, a Diósgyőr, a Soroksár, a BKV Előre, a Cegléd, a Kazincbarcika és az RKSK csapatában is játszott – írja a hlsz.hu.

A gyászhírt Dunai Ede író osztotta meg a közösségi oldalán. „Mellbevágó, már-már feldolgozhatatlan hírt kaptam az éjszaka. 38 éves korában autóbalesetben elhunyt Halgas Tibor, a Ferencváros, a DVTK és a Videoton egykori NB I-es labdarúgója. A tragédia kedden este a Ferihegyi úton történt. Tibit személyesen is jól ismertem, felesége éveken át a tanítványom volt, aki imádta a snookert, és aki imádta a férjét és tündéri kislányukat” – olvasható a bejegyzésben.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...