18.1 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Kiengedték az előzetesből

Több mint egy év után kiengedték a börtönből azt a román állampolgárságú férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy a kislányával szemben szexuális erőszakot követett el – tudta meg a Blikk. A férfi mindvégig tagadta a bűnösségét, állítása szerint a sérüléseket, amelyekből a nőgyógyász megállapította az erőszakot, egy több mázsás betontömb okozta a kicsi lány testén.

– Megerősíthetem, hogy a védencemet valóban kiengedték, miután az ügyészség helyt adott a védői indítványomnak a fogvatartás megszüntetéséről. Ügyfelemmel szemben nem rendeltek el semmiféle további kényszerintézkedést – közölte dr. Surdy Miklós ügyvéd.

Ahogy azt korábban megírtuk, az akkor négyéves kislányt azért vitték kórházba a szülei, mert ráesett egy több száz kilós súly. A kórházban kiderült, a gyereknek eltört a combcsontja, valamint vérzett a nemi szerve. A gyereket megvizsgáló nőgyógyász megállapítása szerint a kicsit megerőszakolták. Nem sokkal később a rendőrség őrizetbe vette a kislány apját, a gyereket pedig nevelőszülőknél helyezték el. – A gyanúsítás most is ugyanaz védencemmel szemben, mint eddig, ez nem változott. Most még egy szakvéleményre várunk, aztán szerintem a nyomozás lassan véget ér. Reményeim szerint hamarosan mindenki számára kiderül, hogy az édesapa ártatlan, nem követte el a bűncselekményt. Jelenleg a feleségével van, és minden vágyuk, hogy újra ők nevelhessék a kislányukat – tette hozzá a védő.

Néhány napja beszámoltunk róla, a nevelőszülőknél is folytatódott a szüleitől szexuális erőszak miatt elvett kislány kálváriája, akit Jász-Nagykun-Szolnok megyében egy családhoz helyeztek ki, ahol a nevelőszülők bántalmazták a rájuk bízott gyerekeket. A Fókusz riportja szerint a nevelőszülőknél – ahova a ceglédi kislány is került – hét gyerek volt, többnyire olyanok, akiket korábban zaklattak. A nevelőszülők, ahonnan most kiemelték őket, szekrénybe zárták őket, és csak naponta egyszer, egy tejfölös kenyeret adtak nekik enni, verték is őket. Egy héten csak egyszer fürödhettek egy lavór vízben.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....