16.7 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Nyársapáti gazdakör

Február 28-án a Nyársapáti Gazdakör tájékoztató fórumra hívta a nyársapáti gazdákat és a környező települések gazdaköreinek tagjait a művelődési ház nagytermébe. A kb. 100 fő részvételével lezajlott rendezvényt megtisztelte jelenlétével, illetve előadóként is közreműködött Földi László országgyűlési képviselő, Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, Velkei József, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fővárosi és Pest Megyei elnöke, Kerekes Zoltán, a NAK Fővárosi és Pest Megyei igazgatója, Jakab Tamás, a MAGOSZ főtitkára, Obreczán Ferenc, a MAGOSZ Pest megyei szervezet elnöke, és a Takarékbank részéről dr. Kasler György régióvezető. Vendégeink között köszönthettük Palya Istvánt Jászkarajenő polgármesterét, Győr Miklóst, Törtel alpolgármesterét, Bodnár Andrást, Kocsér alpolgármesterét, Pesti Gábort, a Nagykőrösi Gazdakör elnökét, Klément Györgyöt, a Ceglédi Gazdakör elnökét, Schreinerné Kiss Ildikót, Együd Nikolettát és Maszarovics Attilát, a Takarékbank ügyfélkapcsolati menedzsereit is.
Kis Miklós, Nyársapát község polgármestere, a gazdakör elnöke megnyitója, köszöntője után az Elek Apó Óvoda nagycsoportosai zenés, táncos műsorral kedveskedtek a vendégeknek.
A fórum hivatalos részében mindegyik előadó a gazdálkodókat érintő kérdésekről, a NAK gazdákat segítő tevékenységéről, aktuális feladatokról, a különböző támogatásokról, pályázatokról, a hitelekről, a legújabb technológiákról tájékoztatta a gazdákat, majd válaszoltak a fórum résztvevőinek kérdéseire.

A gazdakör rendezvénye vacsorával és vidám hangulatú, kötetlen beszélgetéssel zárult. A finom marhapörköltet Hartyányi Lászlóné, Varga Dániel, és Bimbó Pál készítették. A tálalásnál, vendégfogadásnál segítséget nyújtottak az önkormányzat, a hivatal, az óvoda és a művelődési ház dolgozói. A hangtechnikát Dobos József kezelte, a fotókat Varga Irén készítette. Rendezvényünket Nyársapát Község Önkormányzata, a Takarékbank és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara is támogatta. Minden támogatónknak, és közreműködőinknek is köszönjük a segítségét.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....