2.1 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Nem ízlett a söre, ezért állt neki festékszórózni

Vélt sérelmeit akarta festékszóróval felfújni egy áruház és egy rendelőintézet előtti oszlopokra egy nagykőrösi férfi, akit a Pest Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint most gyorsított eljárásban állítottak bíróság elé – számolt be az esetről az index.hu.
Az ügyészség által “alkalmi művésznek” nevezett férfi azon háborodott fel először még február közepén, hogy nem találta megfelelő minőségűnek a sört, amelyet épp megivott a saját otthonában. Ezért aztán fogta magát, elment oda, ahol a sört beszerezte és festékszóróval felfújt egy trágár feliratot az áruház előtti villanyoszlopra.
Erről aztán eszébe jutott, hogy nemcsak a bolttal elégedetlen, és ha már úgy is nekiállt annak, hogy a sérelmeit villanyoszlopra fújt firkákon keresztül ossza meg a nagyvilággal, elugrott még egy orvosi rendelőhöz is. Ott azért kezdte el a “VICC” szó felfújását, mert egy héttel korábban – amikor nem volt nála minden szükséges irata – nem akarták őt ellátni ebben a rendelőben.
Csakhogy a “VICC”-et már nem fejezhette be a festékszórós férfi, mert amíg a feliraton munkálkodott, a rendelőhöz megérkeztek a rendőrök, akik rövid üldözés után el is kapták őt.
Az, hogy az áruház elé felfújt trágár szöveg miről szólt, illetve hogy az “alkalmi művész” milyen büntetésre számíthat, nem derül ki az ügyészségi közleményből.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...