5.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Dél-Pest Megyei Panoráma

Különleges örömhír kiadónk életében, hogy a XIV. évfolyamában járó Ceglédi Panoráma szerkesztősége 2020 márciusától Nagykőrös – Abony – Csemő – Jászkarajenő – Kocsér – Kőröstetétlen – Nyársapát – Törtel – Újszilvás településeken jelentet meg új havilapot nyomtatásban Dél-Pest Megyei Panoráma címmel. A lap a napokban be is került a postaládákba. Az ingyenes hiánypótló kiadványban 20 ezer példányban az említett települések lakóit érintő-érdeklő híreket és hirdetéseket osztjuk meg. Online oldalunk 2017 januárjától már “Dél-Pest Megyei Panoráma” címmel működött, de most nyomtatásban is eljuttatjuk a híreket minden postaládába, erősítve Dél-Pest megye információáramlását, a települések kapcsolatát és a térség vállalkozásainak gazdasági erejét.

Ahogy már a ceglédi olvasók megszokhatták, az újság első harmadában hírek, második rovatos részben kulturális, tudományos életről interjúk, programajánlók találhatók, majd az újság utolsó lapjain a sportélet hírei kerülnek. Ajánljuk olvasóink figyelmébe Facebook oldalunkat, és weboldalunkat, melyeken napi 5-10 friss hír, fotóalbumok kerülnek megosztásra.

Kérjük Önöket, ha környezetükben érdekes hírről, sportsikerről, programról szereznek tudomást, vagy csak van egy szép fotójuk, közérdekű írásuk van, bátran osszák meg velünk, örömmel fogadjuk olvasóink írásait, észrevételeit az info@cegledipanorama.hu email címre.

A lap közérdekűsége miatt minden korosztály számára kedvelt olvasmány, így ideális felület a térség lakóit hirdetésekkel megszólító vállalkozások számára is. Elérhetőségeinken várjuk a hirdetők megkeresését is!

Krizsán Ervin lapigazgató-főszerkesztő

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...