3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Végleg zárt be a sportcsarnok?

A járványügyi helyzetre tekintettel a Gál József Sportcsarnokban is elmaradnak – egyelőre beláthatatlan ideig – a sport- és kulturális rendezvények. Az azonban, hogy újraindulnak-e a programok a kijárási korlátozások feloldásával, ma még kétséges.
Az épület évek óta várt és többször elhalasztott felújítása a küszöbön van: az eredeti tervek szerint május végétől állt volna le az élet a „sporiban”.
Valójában ez lenne a jó hír, ha bezárnák véglegesen a sportcsarnokot, mert ez azt jelentené, hogy megindulnak a bontási munkák és megújul Cegléd ikonikus épülete. Előfordulhat, hogy ebben a formájában már nem is lesz több rendezvény a sportcsarnokban, pedig a szervezők „bontóbulival” szerettek volna elbúcsúzni a sok szép emléket jelentő épülettől.
A project lebonyolítása viszont most újra megtorpanhat, mert a TAO (társasági nyereségadó) feltöltések is kérdésessé válhatnak. A beruházás elvégzésének határidejét felülírja a járványügyi helyzet, ezért valószínű, hogy a végső határidők is elnapolódnak.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...